WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Touch of pink: de roze favorieten van PRCHTG

Tijdens de make-over van Jessica’s werkkamer mocht een vleugje roze niet ontbreken. Zacht en alles behalve flets: het is de lievelingskleur van Jessica en Fleur van PRCHTG. In dit blog delen ze hun roze favorieten voor een subtiele touch of pink.

vtwonen | PRCHTG | roze

Marmeren parel

In de keuken zetten we graag onze roze favorieten weg. Sinds kort staat er een nieuwe parel op het aanrecht van Fleur: een roze, marmeren schaal van het Amsterdamse Stoned Marble. De limited editie uit 2017 smaakte naar meer, dus werd in 2020 deze ‘pride’ uitgebracht. Gevuld is de schaal waanzinnig, maar als leeg object steelt ie ook de show.

In kannen en kruiken

Zweedse kunstenares Emilia Ilke volgen wij al een tijdje. Haar signatuur: het gebruik van potten, kruiken en kannen als patronen voor schilderijen, vloerkleden en kartonnen objecten. Ons favoriete behangmerk – ook uit Zweden – ging een samenwerking met haar aan. Een gouden combinatie als je het ons vraagt. Sandberg maakte een – met de hand getekend – patroon met Emilia’s potten in de hoofdrol. Het behang is er in een ‘clay’ en ‘pastel’ versie: beide perfect om de muur een vleugje roze mee te geven.

vtwonen | PRCHTG | roze

“Roze mixt lekker met

zwart en hout”

Zelf samenstellen

Deze roze kast is van het Poolse merk Tylko. Met behulp van een app kun je de kast samenstellen met vakken en deuren en zelf de kleur uitkiezen die je mooi vindt. In ons geval werd het een vergrijsde, zachtroze variant. In de kast heb je alle ruimte om de mooiste vazen, lampjes en boeken tentoon te stellen.

Pracht spiegel

In de kast staat een spiegel van Aura Office in een frisse abrikooskleur. Op zichzelf is de spiegel al een prachtplaatje om te zien. Hij heeft vanuit elke hoek een andere look. Het design is passend bij iedere woonstijl. En ook als je écht geen roze wilt: de blauwe variant mag er ook zijn.

Met deze tips van PRCHTG voeg je nóg meer roze toe aan je interieur.

PRCHTG

Bloggers Jessica en Fleur

Allebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

nog meer: bloggers