kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Designboobies

Je hebt hem misschien zelf ook al gesignaleerd: de tietentrend. Van poster of bord tot ketting of voorraadpot, tieten in je interieur zijn hot, aldus Jessica en Fleur van PRCHTG.

vtwonen | Blog PRCHTG Boobies roze servies

In het wild

Zo kreeg Jessica van haar vriendin voor haar laatste verjaardag een mok met daarop allemaal illustraties van verschillende soorten borsten en blogden we eerder al over de legendarische poster ‘Where the Wild Boobs are’ van Swantje und Frieda (één van onze favoriete instagrammers)

vtwonen | Blog PRCHTG Boobies decoratie met een bos bloemen
vtwonen | Blog PRCHTG Boobies houten plank

Borden vol borsten

Van deze kleurrijke ‘boobs’ worden wij zo blij – we houden namelijk wel van een klein grapje in ons interieur – dat ze steeds een ander plekje krijgen. Bij ons allebei hingen de posters al eens op het toilet. Op het moment nemen ze een prominentere plek in: bij Fleur als onderdeel van een wisselende expositie op haar extra brede tv-meubel en bij Jessica hangen de wilde boobies in het trapgat.

vtwonen | Blog PRCHTG Boobies oranje vaas met bloemen

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet…

En wij zagen het eerst ook niet hoor, maar op zoek naar tieten viel ons oog opeens op de prachtige houten pop van Alexander Girard voor Vitra, in subtiele pasteltinten met – jawel – zachtroze tietjes. Ook op het bordes werd een extra borst verstopt, daar staat de porseleinen box ‘The Mademoiselle’ handgemaakt door de in Parijs gevestigde keramiste Pia van Peteghem op de kruk. Te koop in verschillende tinten en zo zacht dat het net echte huid lijkt. De Amsterdamse boetiek ‘de werkwinkel’ waar wij dit schatje vonden, heeft sowieso prachtig en uniek design in het assortiment.

PRCHTG

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

Allebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

nog meer: bloggers