WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Stylen met design posters doe je zo

Over hoe je in een handomdraai al je favoriete kleuren aan je interieur kunt toevoegen. En hoe je kunt kiezen voor een gekke afbeelding of gek thema omdat je er echt niet meteen voor jaren aan vastzit. Met posters geef je iedere kamer een fijne twist. Van toilet tot zolder, van kinderkamer tot hal: voor elke ruimte kun je tal van mooie posters vinden. Een rolletje masking tape of van die ‘muurkauwgom’ en je bent al klaar. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een passende lijst aan te schaffen. Zoals je in deze werkkamer kunt zien, zorgt ook dat voor een super eigen en creatief gevoel.Poster 'Where the wild boobs are' van Swantje HinrichsenPoster IJsje van ENGEL.Poser 'Fine little lady'

Tietenposter van Swantje und Frieda

Via Instagram leerden wij de Duitse illustratrice Swantje Hinrichsen en haar ‘Swantje und Frieda’ kennen. In de allerbeste kleurencombinaties maakt zij illustraties van onder andere groenten met gezichtjes en veel grappige dieren, maar op deze ‘boobmountains’ werden wij allebei meteen verliefd. De poster heet ‘Where the wild boobs are’ en is qua kleurenpalet echt naadloos toe te passen in zo ongeveer al onze kamers. Een blijvertje dus. Wij noemen hem onderling al ‘de tietenposter’ maar wanneer je er een lieflijk landschap met bergen in ziet, is dat natuurlijk ook prima.

IJsje van ENGEL.

De zeefdruk met het bekende ijsje van ENGEL. misstaat zowel in een lieve, zoete meidenkamer als in je woonkamer naast ander verzameld werk niet. De combinatie fluor en pastel blijft ons grijpen en waar kom je nou beter van in de zomerse sferen dan van een ijsje? Op de jongenskamer hangt een print van Fine Little Day die al op meerdere plekken precies goed kleurde. Het okergeel met het blauw en dat dat toefje rood: simpel, maar doeltreffend.

In de wacht

En zo hebben wij allebei nog veel meer posters in huis. De meeste ervan staan opgerold in een mand of liggen plat netjes te wachten op hun beurt. Er is niks leuker dan zo af en toe switchen. Plakbandje eraf, andere er weer op: totaal andere beleving.

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

nog meer: bloggers