WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Roze, design, taart en bloemen: dit is waarom PRCHTG zo’n goed team vormt

Jessica en Fleur van PRCHTG grappen weleens dat hun rode draad eigenlijk roze is. En daar zit een kern van waarheid in. Roze is hun lievelingskleur en zij kunnen zich geen huis zónder de tint voorstellen. Maar ze hebben nog meer gemene delers. In dit blog lees je waarom PRCHTG zo’n goed team vormt.

vtwonen blog prchtg | waarom prchtg een goed team is citroentaart op gele taarthouder

Het begin van PRCHTG

Roze, design, taart en bloemen. Dit zijn de kernwoorden die PRCHTG omschrijven. Jaren geleden ontmoetten wij elkaar via Instagram en verwonderden we ons erover hoeveel we gemeen hadden. Niet eerder zagen we een ander wiens smaak zo hetzelfde was. Een bos gekleurde bloemen op tafel, veel designmeubels- en accessoires in huis, het liefst ieder weekend een zelfgebakken taart in de keuken en uiteraard héél véél roze items. De perfecte basis voor ons team!

Roze voor iedereen

Tijdens het geven van adviezen horen we van klanten vaak dat manlief niet van roze houdt en dat hij zich rot gaat schrikken als er ook maar een vleug roze wordt gebruikt. Zelfs al is het een nude of zalm. Wanneer wij opperen om het te verkopen als ‘beigerood’, of het gewoon helemaal niet te benoemen, zien ze mogelijkheden. Want, kom op, van een vleug roze wordt iedereen toch vrolijk?

vtwonen blog prchtg | waarom prchtg een goed team is roze kunst witte bollige vaas
vtwonen blog prchtg | waarom prchtg een goed team is roze kunst witte bollige vaas jessica en fleur

Citroengeel in huis

In de lente- en zomermaanden merken wij dat we nog meer behoefte hebben aan kleur. Is het niet in de vorm van een waanzinnig boeket, dan wel van een tof accessoire zoals een taartschaal of mooie kopjes. Waar we eerder geen groot liefhebber waren van geel (oké, oker kreeg het voordeel van de twijfel), sluipt deze kleur steeds vaker onze interieurs binnen. Een fris, zacht, citroengeel. En laat dat nou precies onze favoriete smaak voor een taartje zijn.

Sparen voor spullen

Iets anders waar wij hetzelfde over denken: dat je even moet sparen voor mooie spullen. Als je een dure smaak hebt moet je nu eenmaal keuzes maken en vooral niet je geld aan goedkope prullen uitgeven. Denk groots en heb geduld. Schaf alleen aan waar je blij van wordt. Of het nou een vaas, een lamp of een bijzettafel is: kies de allermooiste!

PRCHTG

Allebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

nog meer: bloggers