WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Prinses op de erwt: speelmatrassen van ByAlex

Er gaat niks boven zoet spelende kinderen. Zo heb jij als moeder even de tijd om een wasje in de machine te doen, die ene vriendin even te bellen of het toilet een bezoek te brengen. Dat laatste schiet er namelijk nog al eens bij in. En dus is een plek om relaxed een boekje te lezen, stiekem een oogje dicht te doen, te stoeien met je broer of om lekker met de hond te knuffelen wat ons betreft een must in huis. Hoe heerlijk is het voor je kind – en voor jou – om een eigen speelmat te hebben om zich even terug te kunnen trekken in zijn of haar eigen wereldje!speelmat byalex hond kindspeelmatras byalex met knuffelBank ByAlex

Prachtig kleurenpalet

Misschien wel het allertofste van de speelmatjes van ByAlex: ze staan prachtig in je interieur. Het kleurenpalet past echt naadloos in onze woon- en slaapkamer, kiezen is dan ook bijna onmogelijk. Mooie, diepe effen kleuren en lieflijke en stoere printjes die elkaar versterken; wij houden ervan.

Speelmatrassen

De matten zijn 160 x 80 x 3 centimeter en met de hand gemaakt. De 100% katoenen stoffen zijn perfect geschikt voor de gevoelige kinderhuidjes. Ook superhandig: een ongelukje met een glas ranja is geen probleem. De stof is afneembaar en wasbaar. Je kunt de knopen er zelfs afhalen om de hoes te wassen.

Alex ziet het als een uitdaging om steeds weer op zoek te gaan naar de meest geschikte materialen om haar bijzondere speelmatrassen mee te maken. Een hele stapel – zoals een heuse prinses op de erwt – is natuurlijk geweldig, maar ook van een enkel matje knapt iedere speelplek op.

Boost voor je bank

Ook de collectie kussens is er eentje om verliefd op te worden. Met toffe flosjes en knopen in contrasterende knopen fleuren ze je grijze bank in een handomdraai op. Neem zeker eens een kijkje in de webshop en volg ByAlex op Instagram om op de hoogte te blijven van al haar fijne producten.

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

nog meer: bloggers