WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Onweerstaanbaar design in de keuken van OMMO

showUP is de beste plek om nieuwe designschatten te ontdekken, zo bleek maar weer toen we deze beurs – eigenlijk bedoeld voor winkeliers – een aantal weken geleden bezochten. Daar stond ze dan, in zachtroze en met drie lagen voldoende plaats voor héél veel lekkers (tja, dan heb je ons sowieso voor je gewonnen): deze prachtige etagère ‘Tiers’ van OMMO.

Gloednieuw merk

De naam OMMO doet waarschijnlijk niet meteen een belletje bij je rinkelen. Dat is helemaal niet zo gek, want het is een gloednieuw merk – uit Hong Kong nota bene – dat zich gespecialiseerd heeft in producten voor dagelijks gebruik. De hele collectie is uitgevoerd in mooie, matte materialen en een eigentijds pallet aan kleuren.

Een kleine selectie: Chord en Tiers

Voor deze blogpost selecteerden we een aantal toffe items om in het zonnetje te zetten. Waaronder de onweerstaanbare etagère, die naast waanzinnig mooi ook heel erg praktisch is. Afhankelijk van de hoeveelheid bezoek verbouw je ‘Tiers’ namelijk tot een 2-laagse standaard en zelfs een enkel plateau. Ook leuk om je sieraden op te etaleren.

Ons oog viel ook op het stoere – en lekker grote – dienblad ‘Chord’. Deze is gemaakt om een mooi plekje te geven in je keuken en in tegenstelling tot andere dienbladen zal hij er nooit vanaf rollen of glijden. Chord werd namelijk uitgevoerd met één platte kant voorzien van een stukje antislip rubber. Geniaal toch?

Gewoon gebruiken

Wij namen ons ooit voor om alle mooie spullen gewoon te gebruiken. Daarom komt ons mooie servies ook gewoon op een doordeweekse dag uit de kast en gebruiken we onze designtheedoeken om de vaat mee af te drogen. Omdat we aardig wat tijd in de keuken doorbrengen, vinden we het echt een must om ons ook daar te omringen met mooi vormgegeven items, die ook nog eens functioneel zijn.

Voor verkooppunten van OMMO kun je het beste een mailtje sturen naar E-BRANDS.

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

nog meer: bloggers