WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kussens: verander je interieur in een handomdraai!

Onze mannen zijn allebei anti, maar wij genieten van een stapel kussens op onze banken, bedden en stoelen. Het liefst in allerlei maten, vormen en kleuren door elkaar heen. Kussens zijn dé perfecte items om je interieur in een handomdraai te veranderen van sfeer. Ook als je nog twijfelt of je een bepaalde kleur in je huis wil toevoegen, kun je gemakkelijk en veilig beginnen met kussens in die tint.
prchtg kussens Hprchtg kussens roze stoelprchtg kussens detailprchtg kussens close up

Onze collectie

Inmiddels hebben wij ieder een aardige collectie kussens opgebouwd zodat we lekker kunnen afwisselen. Fan zijn we van de ‘dot’ kussens van Hay. In alle schakeringen te koop en heel mooi en handig te combineren.

Roos Soetekouw

Roos Soetekouw is een Amsterdamse textieldesigner die wij al eerder bewonderden op vakbeurs showUP. Haar prachtige weefsels worden in Tilburg gemaakt in het textielmuseum en ze worden vervaardigd uit verschillende luxe textielsoorten, hoge kwaliteit én duurzaam. Zowel natuurlijke materialen (denk aan bamboe en wol) als synthetische materialen (polyester) worden hiervoor gemengd. In haar kussens zie je terug laat Roos zien hoe zij textiel ervaart: door te tekenen,verven, bewerkingen op de computer en het mixen van materialen maakt ze haar designs.

POM

POM (Piece of Mine) Amsterdam kenden we al van de herkenbare en kleurrijke sjaals, maar ook weer op showUP ontdekten we hun nieuwe ‘home’ collectie. Kussens gemaakt van de meest zachte geweven stoffen, met stoere franjes en herkenbare prints. Allemaal even mooi met elkaar te combineren en allemaal even schitterend van kleur. Amsterdamse grachtenpandjes in vergrijsd groen of een subtiel glittertje in een luxe jacquard: POM heeft het allemaal.

In de vtwonen shop vind je een super uitgebreide collectie aan kussens in verschillende stijlen, extra leuk: op een deel van de collectie krijg je nu maar liefst 20% korting. Snuffel hier, sla je slag en zit er de wintermaanden lekker warmpjes bij!

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

nog meer: bloggers