WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De fleurigste moederdagcadeaus volgens PRCHTG

Fleur en Jessica houden van bloemen, maar vinden het bijna nog fijner om een mooi boeket cadeau te geven. Vooral aan hun moeders. Met een bloemetje willen ze hun moeders bedanken voor hun tomeloze inzet, goede zorgen en onvoorwaardelijke liefde. Dit jaar wordt het boeket extra groot, omdat het moet goedmaken dat ze elkaar niet kunnen zien.

Zeg het met bloemen

Voor een mooi boeket kunnen we gelukkig allebei in onze eigen woonplaats terecht. Veel van onze lezers zouden net zo’n fijne hofleverancier als wij willen hebben. Sterker nog, sommigen brengen inmiddels ook wekelijks een bezoekje aan onze bloemisten Fleurtjeweekend en Natuurlijk Bloemen van Marieke. Zelfs als ze er een kwartier voor moeten rijden. Gelukkig bezorgen deze bloemisten op dit moment al onze lievelingsbloemen bij onze moeders aan huis!

vtwonen PRCHTG | moederdagcadeau bloemen en tas op tafel

Bloemen plukken

Ook leuk: zelf bloemen plukken. In de bermen en velden van het Hollandse landschap vind je de komende maanden de mooiste bloemen. Uiteraard plukken we met beleid met het oog op de bijen. Bovendien hebben we nog steeds goede hoop dat onze favoriete pluktuinen in juli weer open mogen. We kunnen bijna niet wachten! Liefhebbers van plukbloemen hebben fijne en praktische tasjes nodig. Het zal je dan ook niet verbazen dat wij voor de prachtige tasjes – met de bijpassende naam ‘Picking Flowers’ – van Keecie vielen. Kijk ook eens naar de andere tasjes en portemonnees, daar zitten hele fijne Moederdagcadeautjes tussen.

vtwonen PRCHTG | moederdagcadeau bloemen in vaas naast roze en wit servies
vtwonen PRCHTG | moederdagcadeaus bloemen in gele vaas in de gang

Servies van Sari

Onze moeders verwennen met een heerlijk diner, geserveerd op dit mooie servies van Sari Rikken, dat is wat we nu het allerliefst zouden doen! Sari studeert deze zomer af als productontwerper. Haar afstudeerontwerp is een vaas, we hebben hem nog niet gezien, maar zijn nu al fan. We kunnen niet wachten om de vaas gemaakt van keramiek en glas te vullen met onze plukbuit!

PRCHTG

Allebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

nog meer: bloggers