WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Frisse look met nieuw behang

Het leuke van behang is dat je de ruimte in no time een nieuwe look geeft. En ben je het zat? Dan kies je gewoon weer een nieuwe print uit.

Feest op één wand

Dat wij van behang houden kon je in een eerdere blogpost al lezen. Ook in de kinderkamers vinden we het leuk om behang toe te passen. Daar kiezen we meestal één wand voor uit, de andere muren blijven wit of geven we een – rustig – kleurtje met verf. Behang afsteken met een plamuurmes en stoomapparaat is trouwens allang verleden tijd: het smart paper van Eijffinger kun je zelfs droog verwijderen.

Blauw, ik hou van jou

Hoewel Jessica droomde van een romantische en vooral roze meisjeskamer heeft haar dochter – bijna 9 jaar – heel andere ideeën voor haar kamer: zij houdt namelijk van blauw. Wat haar moeder ook probeerde, bij elke roze Pinterest plaatje schudde zij haar hoofd: géén bloemen en vooral géén roze. Tja, dan kun je als moeder niet anders dan deze wensen inwilligen en zo geschiedde. Stiekem is het natuurlijk hartstikke leuk, zo’n uitgesproken eigen mening.

Rice ♥ Eijffinger

De wanden werden bij een eerdere make-over al in een mooie blauwtint geverfd, dat konden we dus lekker zo laten. De prachtige wallpower die zij ruim twee jaar geleden uitkoos moest echter plaatsmaken voor iets wat meer bij haar leeftijd past. En aangezien het lievelingsdier van deze jonge dame de cheetah is, was de keuze snel gemaakt. Het werd het supertoffe en vrolijke behang dat Eijffinger in samenwerking met het Deense merk Rice ontwikkelde.

Favoriete merken
In beeld nog een aantal van onze favoriete merken zoals la Cerise sur le Gateau, Ferm Living, Roommate en Swedish Linens. Je vindt ze allemaal – behalve die laatste – in de vtwonen shop!

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

 

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

nog meer: bloggers