WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Origineel en tijdloos design van Elements Optimal

Al zolang als we ons kunnen herinneren, zijn we altijd op zoek geweest naar datgene wat je niet veel ziet: slim ontworpen gebruiksvoorwerpen gemaakt van hoogwaardige materialen, die er ook nog eens mooi uitzien. Wij worden dan ook heel blij als we onverwacht een fijne ontdekking doen en een tof merk met jullie kunnen delen.

Gewoon gebruiken

Dat wij designitems niet alleen in de woonkamer toepassen, maar zelfs tot in de kleinste ruimte (bijvoorbeeld in de vorm van een mooie lamp op het toilet), is geen geheim meer. En ook in onze kinderkamers ontbreekt het niet aan fraaie, tijdloze interieuraccessoires. Alles mag gebruikt worden, mét het risico dat iets kapot kan gaan, maar gelukkig is er nog nooit iets gesneuveld.

Spiegel op een stokje

En dus vond ook onze laatste vondst – de toffe ijsjesspiegel van Elements Optimal– een weg naar de slaapkamer van de kinderen. Wij waren op slag verliefd op deze tweekleurige spiegel met houten ‘stokje’.  Met zijn handzame formaat (55 x 22,5 cm) en de vijf verschillende verkrijgbare kleuren is hij geschikt voor elke ruimte. Het kan dus zomaar zijn dat hij over een tijdje in onze eigen kamers hangt.

Designvogel mét functie

Met een voorliefde voor houten vogels kon deze kleurrijke pauw niet ontbreken in onze verzameling. In tegenstelling tot onze andere decoratieve vogels heeft deze wel degelijk een functie: hij biedt plaats aan de maar liefst 24 kleurpotloden, die er bij geleverd worden.

Warme voetjes met Elements Optimal

De schattige panda stal onze harten. Het handgemaakte carpet van 100% wol uit Nieuw-Zeeland zorgt ervoor dat onze kleintjes geen koude voetjes krijgen bij het uit bed stappen. Super fijn natuurlijk, maar het waren uiteindelijk zijn looks die ons deden smelten.

Wat is jouw favoriete item uit de collectie van Elements Optimal?

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

nog meer: bloggers