WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een toefje design in de keuken volgens PRCHTG

Fleur en Jessica van PRCHTG hebben maar al te graag design in de keuken. In dit blog delen ze al hun keukengeheimen: van de fijnste zeep tot het mooiste textiel.

vtwonen blog prchtg | design keuken marmeren aanrecht witte tegels groene vaas

Design in de keuken

Liever even sparen voor iets wat echt mooi is, dan iets wat nét niet is: dat is ook in de keuken ons motto. Op deze manier maken we duurzame keuzes, want als je in mooie spullen investeert, doe je ze niet zomaar weg. Zo hebben wij een prachtig zeeppompje van Deense Zone – een favoriet – die wat ons betreft nog jaren naast de wasbak mag stralen. Ook zetten we onze lievelingskoppen niet achter deurtjes, want die mogen gezien worden! We maken we vrolijke stapeltjes en stallen ze uit op de fijne etagère van DesignBite (via info@prchtg.nl verkrijgbaar).

Nooit genoeg schalen

De vazen en schalen van Raawii zijn niet weg te denken uit onze keukens: kleine schaaltjes voor koekjes, koffiecups of theezakjes, grote schalen voor de enorme partijen fruit die er met een groot gezin in een week doorheen gaan. De roze vaas werd gevuld met de plukbuit van afgelopen week, want een keuken zonder bloemen is geen PRCHTG keuken. De groene vaas is een van onze laatste aanwinsten, het is de Hidden Vase van Valerie Objects. We zijn zo ontzettend blij dat we deze beauty eindelijk van onze wishlist konden strepen.

vtwonen blog prchtg | design keuken marmeren aanrecht gele taarttray
vtwonen blog prchtg | design keuken zwarte keuken marmeren aanrecht

Altijd tijd voor taart

Zoals jullie misschien weten zijn we dol op lekkere taartjes. Regelmatig delen we recepten op ons Instagram-account. Uiteraard worden deze geserveerd op mooie schalen. Zo hebben we allebei al jaren de High Tray van Vitra. Deze gele leukerd van DesignBite (ook via ons verkrijgbaar) is onze meest recente aankoop. Een taart smaakt nou eenmaal lekkerder als deze mooi gepresenteerd wordt!

PRCHTG

Allebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

nog meer: bloggers