WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Designkinderbedden om lekker in te dromen

Lekker slapen is belangrijk voor Jessica en Fleur van bloggersduo PRCHTG. En die begint bij een fijne kinderkamer met een goed bed. Fleur en Jessica zetten hun favorieten op een rijtje. 

Droomkamer

Een goede nachtrust is heilig voor ons en dan vinden we het met name belangrijk dat onze kinderen lekker slapen. In het geval van opgroeiend kroost is dat de eerste stap. En dus creëren we met liefde kamertjes waarin zij zich lekker én veilig voelen, met gezellige hoekjes gevuld met hun lievelings spulletjes en mooi beddengoed, effen of met toffe printjes.

Lekker snurken

Wij zijn al jaren fan van het Nederlandse merk Snurk, onze gezinnen dragen elk seizoen de nieuwste pyjama’s. In de winter lekker met lange mouwen en dito broekspijpen en in de zomer t-shirts met bijpassende shorts. Elk half jaar lanceren ze hun nieuwste collectie ‘horizontal wear’ en beddengoed en onlangs was het weer zover. De achtjarige dochter van Jessica kon deze eenhoorn met regenboog (de hype is haar niet ontgaan) manen niet weerstaan.

Designbedden

Uiteraard draagt een goed bed ook bij aan een nacht doorslapen. Daarom kozen wij voor onze kinderen voor mooie bedden van hoge kwaliteit, ze moeten immers heel wat jaren mee kunnen gaan en tegen een stootje kunnen.

Chillen met je vriendinnen

Voor meisjes van acht is het fijn als ze er heerlijk met hun vriendinnetjes op kunnen chillen. En dat kan op dit prachtige Pure bed van Spaanse Nobodinoz. In een handomdraai maak je met een berg kussens een heerlijke loungeplek. Naast een eenpersoonsbed is er ook een peutervariant verkrijgbaar, eventueel met uitvalbescherming. Een alternatief is het bed Horizon en check vooral ook de uitgebreide collectie kussentjes, speelmatjes en beddengoed even.

Tijdloos & functioneel

De oudste van Fleur slaapt eveneens in een plaatje van een bed. Het bed komt uit de uitgebreide serie Wood van Oliver Furniture. De mogelijkheden van deze beddenlijn zijn oneindig: stapelbedden, hoogslapers en peuterbedden. Daarbij tijdloze kledingkasten in verschillende afmetingen. Voor de allerkleinste ontwierpen ze een mooie, functionele commode. Voor ieder wat wils zoals je ziet!

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

nog meer: bloggers