WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Designcadeaus voor de feestdagen

Cadeaus krijgen is leuk, maar mooie geschenken uitzoeken voor hun dierbaren vinden Jessica en Fleur van PRCHTG nóg fijner. En dat shoppen? Dat doen zij het liefst vanuit hun luie designfauteuil bij kleine-maar-fijne webshops. In deze blog delen zij graag hun onbekende favorieten.

vtwonen | Blog PRCHTG Designcadeaus voor de feestdagen

House of Oelie

We volgen Willeke – eigenares van House of Oelie alweer enige tijd op Instagram. Vol enthousiasme presenteert zij daar de collecties die ze voor haar webshop inkoopt! Geloof ons, je wordt er ongelofelijk hebberig van. Naast de fijne merken Ferm Living, Monk & Anna en House Doctor verkoopt Willeke het – steeds populairder wordende – Deense OYOY. Haar bestsellers op dit moment zijn deze geweldige mokken uit de Inka serie, maar ook deze keramieken (taart)schaal vliegt de shop uit. De ideale cadeaus voor theeleuten en keukenprinse(sse)n.

Strepentrend

We zien steeds vaker strepen voorbij komen in woonbladen en op Instagram. Eerlijk is eerlijk, wij vinden niet elke trend even leuk, maar strepen kunnen we zeker waarderen. Langzaam sijpelen de gestreepte accessoires onze huizen in, waaronder deze stoere opbergdozen van OYOY. Ideaal in de kinderkamer, maar ook op de ouderslaapkamer of zoals hier, in de zithoek. Iedereen kan wel zo’n leuke doos gebruiken!

vtwonen | Blog PRCHTG Designcadeaus voor de feestdagen
sinterklaas

Nieuwste ontdekking: Tykky

Soms maken onze harten een sprongetje als we een nieuw pareltje ontdekken, zoals bij de webshop van Bente. Haar webshop Tykky is gevuld met exclusieve Scandinavische woonaccessoires die de hele maand december gratis verzonden worden! Wij zouden je deze toffe tray van Navet willen tippen. Wij vielen als een blok voor deze roze beauty, die heel goed op de salontafel bleek te passen. Hij is verkrijgbaar in twee maten en verschillende kleuren. Ook leuk om in je boekenkast te klemmen met een mooie schat erop! Wie maak jij hier – behalve jezelf – blij mee?

Veel shopplezier!

PRCHTG

Allebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

nog meer: bloggers