WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Het perfecte design Vaderdag cadeau

Vind jij het ook zo’n crime? Een Vaderdag cadeau bedenken! Oké, eigenlijk is het natuurlijk de taak van de kinderen om iets moois te knutselen en een ontbijtje op bed te verzorgen. Maar vaak voegen wij als moeders daar nog iets aan toe. Meestal iets in de trant van sokken, doucheschuim of chocolade. En geef maar toe, jij gaf – net als wij – vast ook vaak iets wat je eigenlijk zelf heel graag wilde hebben. Andersom gebeurde dit overigens ook weleens.
trobla design vaderdagtrobla designtrobla design hond

Overal je lievelingsmuziek

Wij waren eigenlijk nog helemaal niet met Vaderdag bezig toen wij op deze fantastische houten akoestische versterker voor smartphones stuitten. Niet alleen super mooi vormgegeven (daar vielen we natuurlijk meteen op), maar ook nog eens hartstikke praktisch. Want deze Trobla – het Sloveense woord voor hoorn – werkt zonder stroom. Ideaal voor een picknick in het park, een barbecue in de tuin óf een uitgebreide douchesessie.

Verkrijgbaar in twee houtsoorten en met de hand gemaakt is de Trobla met alle smartphones compatible. Goed om te weten, want dat betekent dat jij hem ook lekker kan gebruiken mocht jij een andere mobiele telefoon hebben. Het is dan ook niet voor niks dat dit toffe design maar liefst twee keer de prijs Promotional Product of the Year (2016 en 2017) won.

Houten design items

Vanuit Trobla ontstond Wooden Amsterdam, een webshop gevuld met de mooiste houten items. Naast een uitgebreide eigen collectie onder dezelfde naam vind je er onder andere ook de door ons geliefde houten vogelopbjecten ‘Draaj’ van Karim Eharruyen. Je herinnert ze misschien nog wel van onze allereerste vtwonen blogpost, toen ze nog Buliq heetten.

Voor de keukenprinsen onder de vaders hebben ze toffe houten serveerplanken in de vorm van Amsterdamse grachtenpanden. De zonnebrillen zijn ook tof, zeker voor de modebewuste pap. Check de site maar eens voor meer inspiratie!

Wij wensen alle vaders een hele fijne Vaderdag, mét of zonder cadeaus. Samenzijn en aandacht voor elkaar is uiteindelijk wat telt!

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

nog meer: bloggers