WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Multifunctioneel design (speel-)matras van KlipKlap

Wanneer kinderen elkaar in de haren vliegen – oké, niet letterlijk natuurlijk – omdat ze allemaal het pas gearriveerde meubel willen confisqueren, dan weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Bij het maken van dit soort keuzes staan bij ons altijd een aantal dingen centraal: a) iets moet van goede kwaliteit zijn b) het moet er goed uitzien en c) het moet functioneel zijn.

KlipKlap

Pia Lauritsen – de ontwerpster en oprichtster van KlipKlap – heeft exact dezelfde eisen in haar hoofd gehad toen ze deze mooierds na een lange, onbevredigende zoektocht naar grote, coole speelmatrassen zelf maar ontwierp.

Hoewel onze mannen nogal sceptisch waren bij het zien van dit enorme ‘kussen’ – ze zijn niet zo dol op kussens, een understatement – waren ook zij in no-time om toen zij zagen hoeveel plezier onze kinderen (groot en klein) van dit multifunctionele (speel-)matras hebben. Bovendien bleek het opgeklapt niet eens zo gek veel ruimte in beslag te nemen.

Kameleon

De KK3 is een heuse kameleon en daarom zo geliefd bij ons thuis. In een handomdraai verander je hem van een bankje in een groot speelmatras, waar zelfs op gelogeerd kan worden. Zo werden er de afgelopen weken al vele boekjes op gelezen en puzzeltjes op gemaakt door de zoontjes van Fleur, koprollen en salto’s (eigen woorden) op gemaakt door de zevenjarige dochter van Jessica en haar oudste draaide er al chillend plaatjes op de retro platenspeler op.

Lekker kleurtje!

Hoewel de KK3 verkrijgbaar is in prachtige grijstinten, gingen wij uiteraard voor een kleurtje. Hoogwaardige stoffen die tegen een stootje kunnen en in ons geval met contrasterende knopen afgewerkt. Er zijn ook veel andere maten en modellen verkrijgbaar, in fraaie kleuren en materialen. Helaas nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar wij zijn ervan overtuigd dat dit snel verandert. Bij interesse kun je contact opnemen met Newkid.

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

nog meer: bloggers