WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Design kinderstoelen van Nofred

Wij met onze billen op de meest blitse en riante designstoelen, dan onze kinderen ook. Die doen het niet voor minder hoor! De Tripp Trapps van Stokke zijn in alle kleuren afgesleten en worden nog steeds volop gebruikt, maar er staat nu ook een ander tof exemplaar aan de tafel te pronken: een echte Mouse Chair van Nofred.

Nofred

Volgens de dames van het Deense Nofred zijn het juist de kleine dingen die het grotere plaatje maken en daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn. De grappige oortjes die de rugleuning vormen, maken van deze houten stoel een voor de kinderen herkenbaar silhouet. Ze willen maar wat graag op de muizenstoel zitten, en dat vinden wij fijn omdat wij dan tegen zo’n lief tafereel aan mogen kijken. Nofred heeft duurzaamheid hoog in het vaandel en maakt gebruik van superieur vakmanschap, zodat de stoelen een flinke poos mee kunnen gaan.

Mouse Chair

De Mouse Chair is perfect om op te zitten terwijl er geknutseld, gespeeld of gelezen wordt. Het bijpassende tafeltje zorgt voor een schattig setje in een kinderkamer, maar ook los is het stoeltje een leuk item. Met een stoere knuffel erop of als nachtkastje met het favoriete voorleesboek erop. De hogere versie van de Mouse Chair is ontworpen zodat de oudere broers of zussen zich niet gepasseerd voelen. De hoogte is zowel voor aan een bureau als aan de eettafel prima en het voetensteuntje is aan te passen aan de lengte van het kind.

Vrolijke touch

Zag je de roze of groene variant al? Of die stoere zwarte? Voor aan iedere eettafel is er een variant te vinden en voor in iedere kinderkamer kun je een hippe kleur kiezen. Een stijlvol stoeltje met een hele vrolijke touch: wij worden er blij van.

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

nog meer: bloggers