WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De trolleytrend

Hij kan je bijna niet zijn ontgaan: de trolleytrend. Anti-hype als wij zijn, hebben we angstvallig geprobeerd deze rijdende bijzettafels uit onze huizen te weren, maar zonder succes. Ook wij doen schaamteloos mee hoor!

trolley hout

trolley hout badkamer

In alle maten en kleuren

Al voor een paar tientjes kun je je huis-, bad- of zelfs slaapkamer opleuken met een trolley. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit gouden schatje? Ze zijn er industrieel vormgegeven of juist heel strak en in alle maten en kleuren. Zie je deze al – volgeladen met jouw mooiste servies – de show stelen in de keuken?

Normann Copenhagen

Zelf vielen wij als een blok voor de Block van Normann Copenhagen. Puur hout gecombineerd met gepoedercoat staal, simpel en stijlvol. Een vaas erop, een paar beeldjes, misschien nog wat andere gezellige prullaria. Of als nachtkastje met een stapel boeken en een wekker zoals je hem in ons voorjaarshuis zag staan. Naast de bank fungeert hij prima als bijzettafel voor je kop thee en een chocolaatje erbij.

Dertigzes

Ook de houten trolley van Dertigzes is multi-inzetbaar. In de badkamer kun je je favoriete toiletartikelen erop uitstallen, je handdoeken en je spiegel. Maar hij misstaat ook zeker niet naast je bank met een jaargang vtwonen er netjes in uitgestald of als podium voor je verzameling keramiek of groen glas. Dertigzes levert hem ook nog een maatje groter, zodat je hem als commode op de babykamer kunt gebruiken; stoer en multifunctioneel.

Trolleyloos bestaan

Met kleine rondrennende kinderen in huis is het praktisch als er een rem op z’n wielen zit – of je moet van een wedstrijdje trolley duwen en trekken houden – maar verder zijn de mogelijkheden eindeloos. Ben jij al voor de bijl gegaan of leid je vooralsnog een trolleyloos bestaan? Wie weet, brengt ons blog je dan toch in de verleiding…

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

nog meer: bloggers