WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Posters in de kinderkamer

Voor de styling van kinderkamers ben ik altijd op zoek naar unieke items. Niets is leuker dan een kinderkamer inrichten in de stijl van de rest van het huis. Maar dan met een speciale toevoeging! Want waar houdt degene van die er elke dag in speelt en slaapt? Wanneer je dit weet kun je met kleuren, posters en accessoires net dat verschil maken.

poster hond

poster vis

Prachtige prints

Neem nu de prints van Maaike van My Deer Art shop. De Hero serie voor kinderen die gek zijn op honden, stoere teksten voor stoere kiddo’s, of neem bijvoorbeeld de Ocean serie. Prachtige prints die papa en mama ook zeker kunnen waarderen, maar waar je kinderen met een liefde voor alles wat in de zee leeft ook blij mee maakt.

Oh MarieSuzanne de Jong, heeft van haar passie haar werk kunnen maken en is nu interieur stylist en eigenaar van &SUUS Interieur Styling & Blog. Met dit blog won ze de Dutch Mom Blog Award 2015 in de categorie Interieur & Lifestyle, ze blogt over haar interieur, werk, kinderen en alles wat ze leuk of mooi vindt om te delen. Omdat er zoveel moois te ontdekken is! Suzanne heeft een grote liefde voor kinderkamer styling, omdat je daar meestal nog een tandje creatiever mag zijn. Deze creatieve ideeën deelt ze graag op vtwonen.nl/ensuus

Bron tekst: Suzanne de Jong | Bron beeld: My Deer Art Shop

nog meer: bloggers