WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Oud en nieuw in de kinderkamer

Een mix van oud en nieuw doet het altijd goed in de baby of kinderkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie oude kast, geschilderd in een kleurtje van deze tijd, vintage speelgoed of misschien iets wat nog van opa of oma is geweest.

Schoolplaten

Het geeft altijd direct sfeer en persoonlijkheid. Tijdens mijn bezoekje aan de Flavourites beurs, viel mijn oog dan ook op deze mooie schoolplaten van Little and Pure. Alleen zijn deze niet echt oud, het zijn ‘oude’ schoolplaten in een nieuw jasje.

Klepledikant 2.0

Ik raakte aan de praat met de eigenaresse Willemijn en zij liet mij ook de gloednieuwe klep ledikantjes zien. Net zoals ik, vond zij de ouderwetse klep ledikantjes altijd zo sfeervol, maar niet praktisch en onveilig in gebruik. De maten van matrassen en beddengoed zijn anders en de klep niet altijd veilig voor baby handjes. Ze bedacht een moderne (en dus veilige) variant en zo zijn deze ledikantjes ontstaan. Wanneer je de klep van het ledikantje (met 1 handeling) naar beneden klapt, heb je een peuterbedje. Zoals Willemijn zelf zegt: het klepledikant verdiende gewoon een comeback!

oud-en-nieuw-combineren-ensuus-2

Oh MarieSuzanne de Jong, heeft van haar passie haar werk kunnen maken en is nu interieur stylist en eigenaar van &SUUS Interieur Styling & Blog. Met dit blog won ze de Dutch Mom Blog Award 2015 in de categorie Interieur & Lifestyle, ze blogt over haar interieur, werk, kinderen en alles wat ze leuk of mooi vindt om te delen. Omdat er zoveel moois te ontdekken is! Suzanne heeft een grote liefde voor kinderkamer styling, omdat je daar meestal nog een tandje creatiever mag zijn. Deze creatieve ideeën deelt ze graag op vtwonen.nl/ensuus

Bron tekst: Suzanne de Jong | Bron beeld: Little & Pure

nog meer: bloggers