Kerstcadeaus inpakken met groen doe je zo

Omdat de feestdagen steeds dichterbij komen, maak ik graag van de gelegenheid gebruik om over dit thema te bloggen. Misschien had je het nog niet door, maar ik word dus erg blij van deze periode vol gezelligheid, versiering, cadeautjes en afgelopen week ook nog eens sneeuw! Het zou toch leuk zijn als we na een lange tijd weer eens een witte kerst hebben… Wie weet!

Cadeaujacht

Misschien zijn jullie ook al druk met het bedenken en zoeken naar leuke cadeautjes voor je geliefde, kids, vrienden of familie? Soms best lastig, maar het feit dat je de tijd neemt om iets voor een dierbare uit te zoeken, is al heel veel waard vind ik! Mijn vriend en ik hebben vaak moeite om te wachten tot de kerst met het geven van cadeautjes aan elkaar. Daarbij kan ik ook werkelijk niets verborgen houden voor mijn vriend, die heeft echt alles door. Ook dit jaar heeft hij alweer een aantal dingen geraden die ik hem cadeau wilde geven… Toch hoop ik hem nog te kunnen verrassen met de kerst met wat kleine cadeautjes onder de boom.

Kerstcadeaus inpakken

Het inpakken van cadeautjes is iets waar ik graag tijd aan besteed. Op mijn werkplek thuis heb ik een grote zak met cadeaupapier staan en verschillende manden en dozen zijn gevuld met lintjes, stickers, glitters en andere decoratie die altijd van pas komt. Bij kerstcadeaus hoort ook een beetje groen ter decoratie vind ik. Bij de bloemist of het tuincentrum vind je op dit moment allerlei mooie kersttakken die je hiervoor kunt gebruiken. Je hebt vrij weinig nodig, een klein takje bij een cadeautje geeft al zo’n leuk effect!

Kerstgroen

Bij Sostrene Grene en Dille & Kamille vond ik mooi cadeaupapier in blauwtinten en okergeel met de leukste printjes en accenten in goud. Dit in combinatie met een paar mooie linten, kralen, touw en natuurlijk dat kerstgroen, geeft toch een prachtig plaatje?

Na het inpakken van deze kerstcadeautjes had ik nog wat takjes over. Zonde om weg te gooien, dus stak ik deze in een paar vintage kristallen glazen. Een mooi tafereel voor op de salontafel. Happy Holidays!

My Attic

Oh MarieMarij Hessel heeft naast haar liefde voor vintage, DIY’s & keramiek ook een enorme voorliefde voor groen. Haar verzameling kamerplanten groeit gestaag want zij kan geen tuincentrum verlaten zonder een nieuwe plant onder haar arm. Op vtwonen.nl/myattic laat Marij zien welke kanten je allemaal op kunt met groen in huis. De mogelijkheden zijn eindeloos! En je hoeft echt geen groene vingers te hebben! Voor meer inspiratie kun je Marij volgen op haar blog My Attic.

Bron: tekst en fotografie Marij Hessel

nog meer: bloggers