WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

DIY botanische wanddecoratie

Op zoek naar mooie bladeren en takken ging ik van de week een stukje wandelen in mijn buurt. Ondanks dat er nog niet zoveel groeit en bloeit op dit moment vond ik toch mooie dingen op de meest onverwachte plekken. Als je goed kijkt, zelfs tussen het onkruid langs de sloot, is er zeker genoeg te vinden voor een eenvoudige zelfmaker als dit. Botanische wanddecoratieBotanische wanddecoratieBotanische wanddecoratieBotanische wanddecoratie

Kopiëren maar!

Ik nam een tasje vol met groen mee naar huis en depte ze droog met keukenpapier. Daarna heb ik ze stuk voor stuk onder de kopieermachine gelegd. Hier kun je qua compositie een beetje mee spelen, er komt vanzelf wat moois uit de printer! Als je zelf geen kopieerfunctie hebt op je printer kun je dit natuurlijk ook doen bij de copyshop of bij sommige supermarkten. Ik was verrast hoe makkelijk dit ging en hoe mooie een simpel kopietje van een takje kan zijn. In een mum van tijd heb je zo een aantal mooie plaatjes bij elkaar verzameld. Ik gebruikte ze om mijn houten magneetbord mee af te stylen. Een aantal takjes groen en wat planten versterken het geheel. Eenvoudiger (en goedkoper) dan dit wordt het bijna niet!

Wil je meer inspiratie voor groen in huis? Volg dan mijn vtwonen ♥ BOTANIC Pinterestboard!

Oh MarieMarij Hessel heeft naast haar liefde voor vintage, DIY’s & keramiek ook een enorme voorliefde voor groen. Haar verzameling kamerplanten groeit gestaag want zij kan geen tuincentrum verlaten zonder een nieuwe plant onder haar arm. Op vtwonen.nl/myattic laat Marij zien welke kanten je allemaal op kunt met groen in huis. De mogelijkheden zijn eindeloos! En je hoeft echt geen groene vingers te hebben! Voor meer inspiratie kun je Marij volgen op haar blog My Attic.

Bron: Tekst en fotografie Marij Hessel

nog meer: bloggers