WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ieder seizoen een andere kleur

De eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Zo zat ik een paar weken terug nog volledig in de kerstsfeer. De lente komt eraan dus dat betekent; nieuwe kleuren in huis! Heerlijk om mijn huis per seizoen verschillende kleuren te geven.
Wit goud behang van MamoesjkaGoud met roze klok van Mamoesjka Wit met goud behang van Mamoesjka

Goud

Om nog even terug te komen op die kerstsfeer; ik ben dol op goud! Ik vond het jammer mijn gouden kerstaccessoires naar de zolder te verhuizen, tot ik ontdekte dat goud eigenlijk altijd mooi is en mij een gevoel van rijkdom geeft! Frisse kleurige tinten met een vleugje goud zorgt voor een chique en warme uitstraling. Goud staat prachtig in ieder interieur, zolang je het subtiel toepast. De combinatie goud met roze is toch wel mijn favoriet, maar ook in combinatie met een vintage bruin kastje vind ik het resultaat prachtig. Blauw en goud is ook zo’n prachtige combinatie!

Paneel behangen

Ik was op slag verliefd op een behangetje met een subtiel goud patroon dat ik vond in Amerika. Nu ben ik eigenlijk geen fan van behang op de muren, omdat ik zeer regelmatig wil kunnen afwisselen. Ik vind het leuk om met mijn favoriete muziek in een uurtje met verf een muur om te toveren. Ik schilderde onlangs groene strepen op de muur en ik gaf 1 streep met een spuitbus een gouden tint.
Om mijn muur niet voor een lange tijd vast te leggen, besloot ik het behang te bevestigen op een houten frame met daarop een plaat van mdf. Ik kan het behang nu door het huis verplaatsen en steeds opnieuw combineren.
Het bevestigen van het behang op een houten frame is een uitkomst! Nu koos ik voor een vrij subtiel behang in mijn kleurige interieur, maar ben jij op zoek naar een leuke dosis kleur in huis? Een paneeltje met een kleurrijk behang geeft je huis meteen een zomerse sfeer! Ben je erop uitgekeken? Je kan de plaat makkelijk weer verplaatsen! Win-winsituatie.

Subtiel goud

Enthousiast en wil je direct goud toepassen in je interieur? Hieronder een lijstje met enkele ideeën. Met goud kun je werkelijk alle kanten op. Maar onthoud wel, als je met uitgesproken kleuren zoals goud aan de slag gaat; less is more!

  • Gouden accessoires die je het beste groepeert, zodat je 1 opvallend object creëert.
  • Een gouden lijst om je favoriete poster.
  • Vintage-fan? Een tafeltje van glas met een gouden rand is ook ontzettend leuk in ieder interieur.
  • Een behang met een subtiel gouden patroon.
  • Een goudkleurige lamp als echte eyecatcher.

Behang: Juju Papers
Verf gebruikt op de wand: Histor S 0520-G10
Klok: KLOQ 

Mamoesjka

MamoesjkaIlona van Mamoesjka is fulltime moeder en graag bezig in huis. In haar hoofd heeft ze al honderden studies gevolgd en is ze met tientallen nieuwe hobby’s begonnen. Als ze moest kiezen tussen de was opvouwen of boodschappen doen, welk muurtje zou ze dan gaan schilderen? Ilona is altijd op zoek naar leuke spulletjes; vintage of nieuw. Ze vindt het heerlijk om haar huis te veranderen en kan uren zoet zijn met het schuiven van meubels en accessoires. De basis van haar huis is wit, waardoor de gekleurde items extra aandacht krijgen. Een huis vol kleur en gezelligheid! Op vtwonen.nl/mamoesjka deelt ze haar kleurrijke ideeën.

Bron: tekst en fotografie Ilona.

nog meer: bloggers