WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

In de box met pasgeboren Senne

Op 10 maart 2017 werd onze tweede zoon Senne geboren, zo bijzonder om weer zo’n kleine baby erbij te hebben. En een goed excuus om weer allemaal mooie spullen voor de baby te kopen. Onze box komt bij een kringloopwinkel vandaan en verfden we zelf volledig wit. Daarna kon het aankleden ervan beginnen! 

box senne geboren boxkleed cupofme babynest bednest done by deer senne boxmobiel box senne miniverse mientje frobel

Origineel boxkleed

Allereerst kon de zoektocht naar een boxkleed beginnen. Ik bekeek bij veel verschillende grote webshops het assortiment boxkleden, maar vond niets dat ik mooi vond. Totdat ik ging zoeken via Instagram op de hashtag #boxkleed. Uiteindelijk slaagde ik bij cupofme.nl, waar ik een boxkleed vond dat erg mooi bij onze woonkamer past.

Babynestje

De laatste jaren enorm gegroeid aan populariteit: een babynest! Een nestje waar een baby tot ongeveer zes maanden in past en wat overal kan liggen. Wij hebben een babynest van Done by Deer en gebruiken hem in de box, maar ook op ons bed of op het vloerkleed in de woonkamer.

Unieke boxmobiel

Een boxmobiel vinden naar mijn smaak was ook nog niet heel erg makkelijk. Uiteindelijk kocht ik een boxmobielhouder bij Deem Design, een houten houder en hangers bij Mientje Frobel en vilten bladeren van Bezisa en zette deze zelf in elkaar en het muziekei van Miniverse kregen we cadeau.

Zachte dekens

We hebben in de loop der jaren een aardige collectie van dekens en grote hydrofiele doeken gespaard. Onze favorieten momenteel zijn de grote hydrofiele doeken van de Hema, dekens van Modeerska Huset en beiden van tinycottons. Allemaal even zacht voor onze kleine baby Senne.

Mamalifestyle

Marike Bijlsma portretfotoSinds de komst van zoon Javian heb ik er een heleboel nieuwe hobby’s bij: kinderkamers stylen, kinderkleding shoppen en kinderfeestjes tot in de puntjes bedenken. Ondertussen deel ik al het moois wat ik tegenkom op Mamalifestyle.nl. Voor vtwonen zal ik laten zien hoe dat er uitziet achter de schermen: de zoektochten naar mooie kinderspullen en alles voor onze baby Senne, het DIY’en met een loslopende peuter en het allemaal samenbrengen in huis én tuin.

nog meer: bloggers