WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ho ho ho: kerst in de kinderkamer

Kerst is de ultieme gelegenheid om het hele huis te versieren met kerstdecoratie, zo ook de kinderkamer! Het begon allemaal met een zingende kerstman die onze peuter heel graag naast bed wilde hebben… kerst kinderkamer kerstman kerst kinderkamer kerstboom kerst kinderkamer commode

Oh dennenboom

Vrij recent hebben we de muren geverfd van Javian’s kamer: twee muren zijn nu voorzien van een lichtgrijze lambrisering en de andere twee muren hebben een bergenpatroon. Al langer had ik een muurstickers van dennenbomen liggen voor de kinderkamer, die nu de bovenste rand van de lambrisering sieren. Ideaal voor kerst, maar straks na de feestdagen blijven ze gewoon op de muur zitten.

Kerstdecoratie

Een adventkalender en de zingende kerstboom vonden hun plek naast het bed. Zo openen we elke dag een vakje van de adventkalender en elke avond mag de kerstman even zingen voor het slapengaan.

Mijn kleine paarse kerstboom is subtiel opgeëist door mijn zoon en vakkundig versierd met slingers, candy canes, belletjes en pluchen leeuwtjes. De kleine kerstboom staat nu naast de boekenhouder en bij de houten huisjes.

Het skelet legohoofd kreeg een kerstmuts op zijn hoofd en het aankleedkussen heeft een hoes met driehoekjes gekregen die met wat fantasie ook op bergtoppen lijken.

Mamalifestyle

Marike Bijlsma portretfotoSinds de komst van zoon Javian heb ik er een heleboel nieuwe hobby’s bij: kinderkamer stylen, kinderkleding shoppen en kinderfeestjes tot in de puntjes bedenken. Ondertussen deel ik al het moois wat ik tegenkom op Mamalifestyle.nl. Voor vtwonen zal ik laten zien hoe dat er uitziet achter de schermen: de zoektochten naar mooie kinderspullen, het DIY’en met een loslopende peuter en het allemaal samenbrengen in huis én tuin.

nog meer: bloggers