WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

#projecthometobe20: gezellig binnenkomen in de hal

De hal: oké… ‘t Is niet meteen de leukste ruimte van je woning om in te richten als hij slechts 4 stappen groot is. Niet veel ruimte (letterlijk en figuurlijk) om creatief met aan de slag te gaan. En naast het ‘mooi’ zijn is het praktische aspect van deze ruimte best belangrijk. Maar toch… toch wilde ik iets extra doen met onze minuscule hal, die als een hoofdslagader toegang geeft naar alle andere ruimtes.

Dag vierkant, hello rond

Onze plannen had ik eerder al eens uit de doeken gedaan in dit artikel. Ondertussen zijn we veel verder in dit #projecthometobe-avontuur, en konden we afgelopen jaar een deel van onze plannen realiseren. De hal bleef echter lang onaangeraakt. Waarom? Prioriteiten uiteraard. Maar simpelweg ook omdat de zoektocht naar een grote witte ronde spiegel er eentje van lange adem was. Of ze waren te klein, of het verkeerde kleur, of onbetaalbaar. Phew! Maar de aanhouder wint! Enkele weken geleden vonden we het perfecte exemplaar. En dan nog wel in een winkel achter de hoek. Het spelen met ronde vormen kon beginnen.

Ruimtegevoel

Niets doet je ruimte groter lijken dan het gebruik van wit, spiegels én de juiste verlichting. Check, check en euhm… voor dat laatste (de verlichting) moeten we helaas nog sparen.

Zodra je de voordeur opendoet kijk je nu uit op onze grote ronde spiegel en onze leuke zelfgemaakte dots die als kapstok fungeren. Simpel maar hey, less is more toch?

Spiegel (Tissues du Monde), dots: DIY, krukje (oud krukje dat een nieuwe stof heeft gekregen), lightbox (Maison du Monde) en planten (Morres).

#projecthometobe 20: hoewel deze ruimte een pak ruimer zal aanvoelen met de juiste verlichting doet de aankleding al veel. Momenteel zijn we vooral blij dat de spiegel en dots er hangen. Kunnen we eindelijk onze jassen kwijt én een final check doen voor we de deur uitgaan.

Over Aurélie van lovelifelovefashion.be

Digital Marketing Assistent en Grafisch Designer by day, blogster by night. Aurélie Van Houte creëerde lovelifelovefashion.be in 2013, en heeft sindsdien nog geen seconde spijt gehad. Ze houdt van het leven, mode, lolcats én interieur. Voor vtwonen probeert ze de dromen die op haar bucketlist #projecthometobe staan waar te maken. Ze pimpt meubeltjes, spaart voor de leukste interieuritems en creëert zo een echte thuis in haar eigen appartement in hartje Gent.

Tekst en foto’s: Aurélie Van Houte

nog meer: bloggers