WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

#projecthometobe 19: een plekje vinden voor String Furniture

Je hebt zo van die spullen die je per se in huis wilt. Spullen waarvan je denkt “oh wauw, moet ik hebben, geen idee waar ik het ga plaatsen, maar ik vind er wel een plekje voor!” En ja, ik moet eerlijk toegeven, dat gevoel staat volledig haaks op mijn principes: ga op zoek naar dat ene perfecte item voor een bepaalde ruimte. Maar voor een prachtig systeem als dat van String Furniture moest én zal ik een plekje vinden. Een uitdaging, want we hebben het niet over een vaas die je gemakkelijk kwijt kan.

Wandrek (String Furniture), lightbox (Maison du Monde), nijlpaard (Kay Bojesen) en camera (lumix). Stolp & juwelenkistje zijn verjaardagscadeaus.

Welkom String Furniture

Maar ja hoor, de aanhouder wint. Omdat we al lang voor de eerste baksteen gezet was reeds een grote crush hadden op dit systeem, moesten we creatief gaan nadenken om er plaats voor te vinden. Klein appartementje enzo… Naargelang de bouw vorderde bleven we puzzelen, maar nergens vonden we een plekje waar het tot zijn recht kon komen. Toch niet in de klassieke verticale opstelling zoals je vaak ziet. Tot onze mezzanine meer vorm kreeg! Het enige wat we moesten doen was horizontaal werken en tadaa! Perfect in een ruimte waarvan ik nu al weet dat het mijn favoriete ruimte zal worden eens deze is afgewerkt.

Ditjes en datjes

De reden waarom we per se een wandrek wilden was omdat we een extra plek nodig hadden om onze ditjes en datjes te zetten. Je weet wel, spullen die er mooi uitzien en waar herinneringen aan vasthangen. Daarnaast wilden we op de mezzanine ook iets van opbergruimte. Dit wandrek combineert de beide waardoor je sommige spullen netjes kan opbergen terwijl de rest de aandacht krijgt die het verdient.

Voornemen 19: een plekje voor een wandrek… CHECK! Voorlopig het enige wat op onze mezzanine te vinden is én toch moet ik glimlachen als ik er kom. Het verder aankleden van deze ruimte zal een project van groter formaat worden. Eens dat klaar is kan ons #projecthometobe officieel evolueren naar onze #home.

Over Aurélie van lovelifelovefashion.be

Digital Marketing Assistent en Grafisch Designer by day, blogster by night. Aurélie Van Houte creëerde lovelifelovefashion.be in 2013, en heeft sindsdien nog geen seconde spijt gehad. Ze houdt van het leven, mode, lolcats én interieur. Voor vtwonen probeert ze de dromen die op haar bucketlist #projecthometobe staan waar te maken. Ze pimpt meubeltjes, spaart voor de leukste interieuritems en creëert zo een echte thuis in haar eigen appartement in hartje Gent.

Tekst en foto’s: Aurélie Van Houte

nog meer: bloggers