WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Extra happiness in huis met het vtwonen posterboek

48 leuke beelden en quotes waarmee je in 1-2-3 je huis kan opleuken. Jaja, neem het maar van me aan, de derde editie van het vtwonen posterboek dat momenteel te koop is, is nóg leuker dan de vorige. Benieuwd hoe ik ze heb gebruikt?

Groot en klein

Van de woonkamer, slaapkamer en keuken tot het kleinste kamertje van het huis. Geen kamer was veilig voor deze toffe, sommige ronduit prachtige, ontwerpen. Geef ze een plekje aan de muur met washitape als je graag af en toe verandert of wanneer je liever geen gaten in je muur boort. Je kan ze ook in een mooie kader steken om er een echt kunstwerkje van te maken.

Wil je het graag iets anders dan anders? Durf gerust een plank te gebruiken als achterwand of kleef het op een glazen frame. Die laatste twee geven meteen een tweede leven aan een bestaand item dat je anders misschien jaren laat liggen in je kast. De mogelijkheden zijn eindeloos. Stiekem kijken we al uit naar het moment dat onze werkruimte klaar is zodat we ook daar enkele posters kunnen verwerken met knijpertjes.

Extra dosis creativiteit

Over die werkruimte gesproken. Ben je iemand die net zoals ik graag knutselt? Durf dan gerust je schaar, lijm en meetlat boven te halen. Omdat ik graag creëer en personaliseer heb ik sommige posters van formaat gewijzigd, hier en daar kleine elementen toegevoegd zoals een driehoekje of gekleurde bol en extra toepasselijk gemaakt door het toevoegen van een zelfgeschreven tekst of tekening. Wat kan ik zeggen: ik ben helemaal geen koffiedrinker. Maar koffie-ijs, dat wordt hier ten huize Gent elke week standaard aangekocht in grote hoeveelheden.

Met andere woorden: alles kan en mag. Het is niet voor niets dat de “I’m not messy, I’m just creative” poster tot mijn favoriete exemplaren behoort en een mooi plekje zal krijgen in de werkruimte. Zo krijg ik (hopelijk) nooit meer de reactie dat ik dringend die rommel moet opruimen.

Nog mensen die zich meteen aangetrokken voelden door dit exemplaar? Of heb jij een andere favoriet? Deel het resultaat alvast op Instagram met #vtwonenposterboek zodat je anderen kan inspireren.

Over Aurélie van lovelifelovefashion.be

Digital Marketing Assistent en Grafisch Designer by day, blogster by night. Aurélie Van Houte creëerde lovelifelovefashion.be in 2013, en heeft sindsdien nog geen seconde spijt gehad. Ze houdt van het leven, mode, lolcats én interieur. Voor vtwonen probeert ze de dromen die op haar bucketlist #projecthometobe staan waar te maken. Ze pimpt meubeltjes, spaart voor de leukste interieuritems en creëert zo een echte thuis in haar eigen appartement in hartje Gent.

Tekst en foto’s: Aurélie Van Houte

nog meer: bloggers