WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Trecompany – Lokaal gemaakt van Europees hout

Via het Instagram-account van April and May ontdekte ik Trecompany. Prachtige, minimalistische bedden gemaakt van Europees hout. Nieuwsgierig bezocht ik de website en ontdekte dat dit jonge beddenmerk ook veel duurzame keuzes maakt. Hoera!

trecompany duurzaam wit bed met by molle beddengoed trecompany duurzaam bed nachtkastje met marie stella maris productenDat slaapt lekker

Trecompany bedden zijn duurzaam in de letterlijke zin van het woord: ze gaan lang mee en worden nog mooier wanneer je ze gebruikt. Ik vind het fijn dat daar over nagedacht is. En je meubelstuk niet na een paar jaar aan vervanging toe is. Trecompany is ervan overtuigd dat je beter slaapt in een mooi bed. Nou, dat denk ik ook! Het ontwerp en de natuurlijke materialen dragen bij aan je nachtrust.

Lokaal gemaakt van Europees hout

De Trecompany bedden worden gemaakt in Oostzaan, Nederland en net over de grens in Duitsland. Het Europese eikenhout en gelaagd berken/multiplex wordt behandeld met ecologisch verantwoorde oliën. De gelakte bedden afgewerkt met een lak op waterbasis. Leuk weetje: de opa van Trecompany oprichter Ward had een meubelfabriek. In 2001 sloot deze fabriek, waarna Ward in 2008 drie generaties vakkennis weer nieuw leven inblies.

trecompany duurzaam matras met by molle beddengoedSamenwerken

Samen bereik je meer dan alleen. Én: iedereen heeft zijn eigen talent. Dat heeft Trecompany goed begrepen. Zo worden de matrassen door een Belgisch familiebedrijf gemaakt, van gecertificeerde materialen. En in de webshop vind je prachtige duurzame, slow living merken. Zoals By Mölle, Marie-Stella-Maris en Kinfolk. Allemaal met aandacht gemaakt, van eerlijke materialen. Slaap lekker!

laura-en-jamesLaura de Jong is dé groene curator. Op vtwonen.nl vind je haar wekelijkse expositie, met de leukste, mooiste en meest inspirerende duurzame alternatieven. Wel groen, geen gedoe. Daarom deelt Laura altijd de achtergrondinformatie, dan hoef je dat zelf niet meer uit te zoeken. Je kunt haar ook volgen op haar blog Laura en James.

Bron: Fotografie Trecompany | Tekst www.lauraenjames.com

nog meer: bloggers