kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Speelgoed stijlvol opbergen in de woonkamer

Ja hoor, in ons huis mag geleefd worden. En gespeeld. Maar ik vind het wel fijn als het in de avond lekker opgeruimd is. En het liefst in een stijlvolle kast. Snap je mijn blijdschap toen ik de speelhoek van DertigZes ontdekte? Overdag te gek om mee te spelen. En in de avond leuk om naar te kijken.

DertigZes speelgoed stijlvol opbergen in de woonkamerDertigZes speelgoed stijlvol opbergen in de woonkamerDertigZes speelgoed stijlvol opbergen in de woonkamerDertigZes: oog voor detail, praktisch én robuust

Op 30 juni (DertigZes) 2014 is de zoon van Dirk & Hilde geboren: Ingmar. Maakten ze eerste mooie meubels voor eigen gebruik, nu kunnen wij daar ook van genieten. Het hele gezin draagt zijn steentje bij. Dirk heeft ervaring met het maken van meubels, Hilde een oog voor detail en Ingmar is natuurlijk de ideale testpersoon.

Duurzaam gemaakt van Fins vuren

De hele collectie van DertigZes wordt in Nederland gemaakt. De meubels worden bezorgd als een plat pakket en je zet ze eenvoudig in elkaar. Het hout is Fins vuren multiplex. Deze uit Finland afkomstige triplexplaat komt van duurzame plantages en wordt met een veilige watervaste lijm verlijmd. Het hout is onbehandeld, dus je kunt er eenvoudig je eigen draai aan geven. Bijvoorbeeld met een blanke olie of watergedragen lak.

Kast als garage, poppenhuis of pakhuis

In de collectie van DertigZes vind je een commode, trolley, wieg en ledikant. Maar mijn favoriet is toch echt de DertigZes speelhoek. Gelukkig is James er net zo blij mee als ik. Hij maakt er een garage van of een dierentuin met verdiepingen. Doordat je vanaf het bureau in de kast kunt rijden, is opruimen ook een feest.

laura-en-jamesLaura de Jong is dé groene curator. Op vtwonen.nl vind je haar wekelijkse expositie, met de leukste, mooiste en meest inspirerende duurzame alternatieven. Wel groen, geen gedoe. Daarom deelt Laura altijd de achtergrondinformatie, dan hoef je dat zelf niet meer uit te zoeken. Je kunt haar ook volgen op haar blog Laura en James.

Bron: fotografie www.lauraenjames.com | tekst www.lauraenjames.com

 

 

nog meer: bloggers