WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Natuurlijk parfum van Abel

De wens van Frances en Dave Shoemack? Het beste natuurlijke parfum ter wereld maken. Het resultaat? Vijf natuurlijke geuren met betoverende namen zoals Red Santal en Golden Neroli.

natuurlijke parfums abel natuurlijke parfums abel natuurlijke parfums abelWaarom kies je voor een natuurlijk parfum?

Omdat dit gezonder is voor jou én beter voor het milieu.

De standaardgeuren van de drogist en parfumerie bestaan vooral uit synthetische ingrediënten. Ja, zelfs als je parfum naar kaneel, rozen of dennenbos ruikt. Die kunstmatige stoffen zijn vaak schadelijk voor jouw lijf. Zo worden ze in verband gebracht met veranderingen in je hormoonhuishouding. En ze zijn slecht voor het milieu, omdat ze niet afbreekbaar zijn.

Daarom begonnen Frances en Dave Schoemack het geurenhuis Abel. De parfums worden in Amsterdam ontwikkeld. Abel gebruikt hiervoor 100% natuurlijke ingrediënten, die waar mogelijk biologisch gecertificeerd zijn.

Vijf natuurlijke parfums om uit te kiezen

De vijf geuren van Abel hebben ieder een eigen karakter en kleur. Wat te denken van het pittige Red Santal, met kruidnagel, peper, begamot en gember? Als je je ogen dicht doet, kun je het al ruiken. White Vetiver combineert limoen en pepermunt met vanille. En in Cobalt Amber ruikt je kardemom, cadao en amber.

De natuurlijke parfums van Abel zijn wereldwijd verkrijgbaar. Onder meer bij Skins Cosmetics en via de website abelodor.com.

laura-en-jamesLaura de Jong is dé groene curator. Op vtwonen.nl vind je haar wekelijkse expositie, met de leukste, mooiste en meest inspirerende duurzame alternatieven. Wel groen, geen gedoe. Daarom deelt Laura altijd de achtergrondinformatie, dan hoef je dat zelf niet meer uit te zoeken. Je kunt haar ook volgen op haar blog Laura en James.

Bron: Fotografie Abel | Tekst www.lauraenjames.com

nog meer: bloggers