WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Meraki – natuurlijke schoonmaakmiddelen en huidverzorging

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe, fijne duurzame merken. Instagram, via-via, op beurzen… Maar soms hoef je niet ver te gaan: Meraki ontdekte ik gewoon in de vtwonen shop. Dit prachtige Deense merk maakt huidverzorgings- en lifestyleproducten. Afwasborstels en schoonmaakmiddel bijvoorbeeld. Zo wordt schoonmaken een feest en je huis een spa.

Meraki - natuurlijke schoonmaakmiddelen en huidverzorging Meraki - natuurlijke schoonmaakmiddelen en huidverzorging Meraki - natuurlijke schoonmaakmiddelen en huidverzorging Meraki - natuurlijke schoonmaakmiddelen en huidverzorgingLiefde voor de natuur staat voorop bij Meraki. Daarom bevatten hun producten geen parabenen, geen kleurstoffen, geen SLS… Wat dan wel? Essentiële olie bijvoorbeeld. Daarnaast verkopen ze ook handige hulpmiddelen, zoals een gezichtsspons of bamboe nagelborsteltje. Het merk heeft alles in huis om van jouw eigen huis een spa te maken. Daar hoort een chique geurkaars bij. En bijpassende handdoeken.

De collectie van Meraki shop je bij vtwonen of via de Meraki webshop.

laura-en-jamesLaura de Jong is dé groene curator. Op vtwonen.nl vind je haar wekelijkse expositie, met de leukste, mooiste en meest inspirerende duurzame alternatieven. Wel groen, geen gedoe. Daarom deelt Laura altijd de achtergrondinformatie, dan hoef je dat zelf niet meer uit te zoeken. Je kunt haar ook volgen op haar blog Laura en James.

Bron: Fotografie Meraki  | Tekst www.lauraenjames.com

 

nog meer: bloggers