WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

JETPAQ home collection – handgeverfd in Nederland

De nieuwe collectie van JETPAQ wil je in het echt bekijken. Dan zie je pas echt de liefde die er in zit. Ieder item is uniek, want handgeverfd en handmatig gezeefdrukt. Dat klinkt heel chique, maar in deze kleding mag je gewoon spelen en ravotten hoor. Naast kleding heeft het Nederlandse merk nu ook een collectie om in te slapen, eten en badderen.JETPAQ home collectionJETPAQ home collectionJETPAQ home collection

Over JETPAQ

JETPAQ is in 2013 opgericht door Jet Teunis meteen na haar afstuderen aan ArtEZ. De kleding die ze ontwerpt is gemaakt om in bomen te klimmen en steentjes in te verzamelen. Rompers, jumpsuits en leggings: vanaf 3 maanden steelt jouw mini de show in deze unieke items. En de kleding is verkrijgbaar in maten tot en met 12 jaar.

Omdat alles met de hand geverfd wordt, is ieder item anders. De stof heeft een prachtige, vlekkerige structuur. En je weet zeker dat je nooit iemand tegen komt met precies hetzelfde item.

Dat de kleding met de hand geverfd wordt is ook nog eens beter voor het milieu. Normaal kost het zo 50 liter om een kledingstuk te verven. JETPAQ gebruikt maar 5 liter. Dat komt omdat ze de kleding pas verven als deze al in elkaar is gezet. De kleding wordt in Istanbul gemaakt en komt off-white naar Nederland, waar team JETPAQ de items verft.
JETPAQ home collection

Nieuw: de home collectie van JETPAQ

Sinds kort heeft JETPAQ ook een fijne home collectie. Met zomer- en winterslaapzakken, slabbetjes, lakens en dekens. De collectie bestaat uit 3 prints: lieve madeliefjes in geel, stoere hartjes in roze en een onregelmatig grijs stippenpatroon op mintblauw.

Ik zag de producten in het echt tijdens de Negenmaandenbeurs en de prints zijn super. Je ziet dat alles handgeverfd is en de onregelmatigheid geeft karakter.

Laura en James

laura-en-jamesLaura de Jong is dé groene curator. Je kunt haar volgen op haar duurzame blog Laura en James. Ze schrijft hier over duurzame kleding, natuurlijke verzorging en biologisch eten. Voor jou en je kind. Op vtwonen.nl vind je haar wekelijkse expositie, met de leukste, mooiste en meest inspirerende duurzame alternatieven.

Bron: fotografie JETPAQ | fotografie portret Danique van Kesteren | tekst www.lauraenjames.com

 

nog meer: bloggers