WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderkamer shop tip: June Interiors

Deze kinderkamer winkel wil je niet missen! Ik reed er speciaal voor naar Arnhem, want naast de webshop heeft June sinds oktober ook een échte winkel uit steen.

&SUUS voor vtwonen June 3

Net even anders

Met pareltjes van eigen ontworpen meubeltjes, in geweldige kleuren en gecombineerd met de leukste accessoires. Net even anders, handgemaakt en allemaal te gek te combineren met elkaar. En wie wil er nu niets iets unieks voor in de kinderkamer! Daarnaast zijn de eigenaresses ook nog heel erg leuk, creatief en denken graag met je mee.

Naast hun eigen label by June hebben ze verschillende merken als A little lovely Company, CarlijnQ, Frankey’s, Cindysign, Imps en Elfs, Les Gambettes, KEK Amsterdam, Studio Ditte, Snowpuppe, April Eleven en nog veel meer.

& Suus

Oh Marie
Suzanne de Jong, heeft van haar passie haar werk kunnen maken en is nu interieur stylist en eigenaar van &SUUS Interieur Styling & Blog. Met dit blog won ze de Dutch Mom Blog Award 2015 in de categorie Interieur & Lifestyle, ze blogt over haar interieur, werk, kinderen en alles wat ze leuk of mooi vindt om te delen. Omdat er zoveel moois te ontdekken is! Suzanne heeft een grote liefde voor kinderkamer styling, omdat je daar meestal nog een tandje creatiever mag zijn. Deze creatieve ideeën deelt ze graag op vtwonen.nl/ensuus

nog meer: bloggers