WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kerst in de kinderkamer

Het kerstvirus heb ik overgedragen aan mijn kinderen. Bij ons thuis is dus niet alleen de woonkamer in kerstsferen, maar ook de kinderkamers. Kerst in de kinderkamerStickers Pax & Hart (te koop bij Cozykidz.nl). Lichtjes & kerstversiering: tuincentrum.kerst in de kinderkamerHouten kerstdecoratie: Loods 5. Tafeltje en stoeltje: Kringloop. Lampje: Mossdesign (Stockhomeshop.nl).

Kamer Evie

Sinds Evie het een beetje mee krijgt, mag zij bijvoorbeeld elk jaar een kerstbal uitzoeken, die zij in haar eigen kerstboompje mag ophangen. We hebben inmiddels al een aardige collectie van de meest aparte ‘ballen’. Dit jaar wilde ze heel graag de gekleurde lampjes en als het aan haar ligt blijven die het hele jaar door hangen.

Kamer Bram

Bram snapt er natuurlijk niets van, maar het is gewoon een heel enthousiast mannetje. Bij elke boom, of lichtjes die hij ziet roept hij hard…..” oooooh..woow” Wanneer hij boven is, gaat hij snel naar Evie haar kamertje voor de kerstboom. Hij kreeg dit jaar dus een eigen boompje…Bram de sloper proof, dus niets breekbaars! Evie en ik verfde het houten boompje (die oma 2 jaar terug zelf maakte van sloophout) in de kleur van zijn kamer (okergoud) en deden er van die kleine draadlichtjes in. Hij is gek van diertjes en koekjes, dus wat gehaakte beestje en gingerbread versiering maakte het af. De konijntjes zijn stickers en zijn ook op een muur van zijn kamer te vinden.

Iedereen hele gezellige kerstdagen!

Oh MarieSuzanne de Jong, heeft van haar passie haar werk kunnen maken en is nu interieur stylist en eigenaar van &SUUS Interieur Styling & Blog. Met dit blog won ze de Dutch Mom Blog Award 2015 in de categorie Interieur & Lifestyle, ze blogt over haar interieur, werk, kinderen en alles wat ze leuk of mooi vindt om te delen. Omdat er zoveel moois te ontdekken is! Suzanne heeft een grote liefde voor kinderkamer styling, omdat je daar meestal nog een tandje creatiever mag zijn. Deze creatieve ideeën deelt ze graag op vtwonen.nl/ensuus

Bron tekst en beeld: Suzanne de Jong

nog meer: bloggers