Inpakken voor kerst met groen

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Het is weer zover… De tijd van cadeautjes inpakken, weggeven en uitpakken is weer aangebroken en ik vind het heerlijk! Nadat velen van ons hebben kunnen genieten van een gezellige pakjesavond, is het nu tijd om de kerstboom in huis te halen en op te tuigen. Ik moet toegeven dat ik ontzettend gevoelig ben, en blij wordt van die fijne kitscherige kerst dingen. Een kerst zonder kerstboom is voor mij dan ook niet voor te stellen. Het liefst draai ik dan tijdens het optuigen van die welbekende kerstliedjes die aan het einde van het jaar je neus uitkomen.

Cadeautjes

Naast het optuigen van de kerstboom kan ik ook erg blij worden van mooi ingepakte cadeautjes. Om jullie alvast wat inspiratie te geven, besloot ik daarom, om wat inpak ideeën te geven in combinatie met groen. Hiervoor kocht ik verschillende takken kerstgroen (ook prachtig in een vaas) en gebruikte deze om een aantal pakketjes mee te versieren. Deze prachtige kersttakken combineren erg goed met naturel pakpapier in verschillende tinten. Naast mooi inpakpapier en mooie takken, heb je eigenlijk niet zoveel meer nodig. Een mooi koordje of lint en een cadeaulabel zijn al genoeg om er iets bijzonders van te maken.

Lees verder onder de advertentie

Minikrans

Met ijzerdraad kun je een cirkel maken waar je met behulp van binddraad de takjes aan bevestigd. Deze minikrans kun je heel eenvoudig aan het pakketje binden met een mooi koordje. Heel eenvoudig maar zeker niet minder leuk zijn een paar takjes aan elkaar gebonden in het midden van je cadeautje. Ik zou zeggen; veel inpakplezier!

Wil je meer inspiratie voor groen in huis? Volg dan mijn vtwonen ♥ BOTANIC Pinterestboard!

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Marij Hessel heeft naast haar liefde voor vintage, DIY’s & keramiek ook een enorme voorliefde voor groen. Haar verzameling kamerplanten groeit gestaag want zij kan geen tuincentrum verlaten zonder een nieuwe plant onder haar arm. Op vtwonen.nl/myattic laat Marij zien welke kanten je allemaal op kunt met groen in huis. De mogelijkheden zijn eindeloos! En je hoeft echt geen groene vingers te hebben! Voor meer inspiratie kun je Marij volgen op haar blog My Attic.

Bron: Tekst en fotografie Marij Hessel