WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hooked: haakjes in de kinderkamer

Bij adviezen voor kinderkamers gebruik ik eigenlijk altijd wel haakjes. De ideale accessoire om je kinderkamer leuk te stijlen. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel erg praktisch. Je kunt er van alles aan ophangen. In de babykamer het eerste pakje wat jullie samen hebben gekocht. En worden ze wat ouder? Denk dan aan jasjes, rug en handtasjes, zelfgemaakte knutsels of verkleedkleding.

kledinghaak

Haakjes in het thema van de kamer

Haakjes vind je in allerlei vormen en er is altijd wel iets te vinden in de stijl of kleur van jouw kinderkamer. Voor het merk That’s Mine uit Denemarken maakte ik de foto’s van hun producten. Deze haakjes zijn allemaal handgemaakt en geschilderd. De ijsjes en cactussen passen helemaal in de kinderkamer trend van nu. Bij Bram kregen de konijnenstickers gezelschap van 2 konijnen haakjes.

Dit zie je op de foto’s

  • shirt NO: LuckyNo7
  • beren hoed en tasje: H&M
  • stickers van Pax and Hart: Cozykidz

Oh Marie
Suzanne de Jong, heeft van haar passie haar werk kunnen maken en is nu interieur stylist en eigenaar van &SUUS Interieur Styling & Blog. Met dit blog won ze de Dutch Mom Blog Award 2015 in de categorie Interieur & Lifestyle, ze blogt over haar interieur, werk, kinderen en alles wat ze leuk of mooi vindt om te delen. Omdat er zoveel moois te ontdekken is! Suzanne heeft een grote liefde voor kinderkamer styling, omdat je daar meestal nog een tandje creatiever mag zijn. Deze creatieve ideeën deelt ze graag op vtwonen.nl/ensuus

nog meer: bloggers