WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Win het boek ‘Een jaar in de moestuin’

Yeah, daar is-ie dan: mijn tweede moestuinboek ‘Een jaar in de moestuin’! Naast mijn boek vol basis moestuininformatie ‘De moestuin’ dat begin 2018 verscheen, lanceer ik nu een supertof journal. Zo houd je alles bij wat er in de moestuin gebeurt en help ik je zorgeloos de moestuin door. Ik ben weer supertrots en blij met het eindresultaat. Nieuwsgierig? Juist in de winterperiode is het een goede tijd om te starten met de journal. Plannen maken en vooral inspiratie opdoen. Ik geef 3 exemplaren weg!

Een jaar in de moestuin

Dit handige en inspirerende journal staat vol handige tips, weetjes en lijstjes die helpen bij het kweken van groente, fruit en kruiden. Een boek waarin je met veel praktische informatie door de zes seizoenen in de moestuin wordt geleid, maar ook met checklists en ruitjespapier om gemakkelijk eigen notities te maken. Daarbij is er ruimte genoeg om dit journal meerdere jaren te gebruiken. Voor ieder die zonder veel inspanningen uit eigen tuin wil eten en op zoek is naar een stress free zone.

Win!

Ik zou het heel leuk vinden als jij natuurlijk ook start met een moestuin dit jaar. Om te vieren dat mijn tweede moestuinboek uit is en om jou een handje te helpen, geef ik een 3 exemplaren weg. Wil jij ook kans maken? Vul dan hieronder het formulier in. Meedoen kan tot en met 13 januari 2019. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Gefeliciteerd W. Renden, E. Hartmann en A. van den Reek, jullie hebben het boek gewonnen. De prijs komt zo snel mogelijk jullie kant op.

Floors Moestuin

Floors MoestuinFloor heeft een passie voor moestuinieren. Op vtwonen.nl neemt je mee haar moestuin in, waar ze groente en fruit kweekt. Ze deelt handige tips en laat je zien hoe makkelijk het is om in je eigen achtertuin een moestuin te starten. Wat is er fijner dan supervers koken met eigen groenten uit de tuin? Je kunt haar ook volgen op haar eigen blog Floors Moestuin voor nog veel meer inspiratie, recepten, tips en leuke verhalen.

Bron: tekst en fotografie Floor Korte.

nog meer: bloggers