WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

DIY: healthy ijsjes!

De zomer is er! En hier aan zee wil dat naast beachbars, zand en zee ook zeggen: ijsjes! Een tijdje geleden kocht ik DIY ijsvormpjes bij HEMA en lanceerde ik een vraag naar tips op mijn instastories, daar kwamen toen zoveel reacties op dat ik dacht: daar moet ik een blogje over schrijven!

Zelf ijsjes maken

Zelf healthy icepops maken is eigenlijk super gemakkelijk en ik leerde ondertussen ook dat je er zo goed als alles kunt in doen, maar het is ook altijd fijn als je een receptje kunt volgen. Aanraders hiervoor zijn smoothieboekjes: je maakt een smoothie naar keuze, giet die in een ijsjesvorm, plaatst dat in de diepvries en tada! Hello homemade popsticle! Een ander leuk boekje is the poptailbar: een boekje barstensvol recepten voor frozen cocktails. Ik kreeg de mijne cadeau van een goede vriendin, topper!

De ijsjes op de foto’s maakte ik met restjes uit de frigo: yoghurtijs met perzik (wat soya vanilleyoghurt, bio appelsap en stukjes perzik), appel-aardbei (bio appelsap met stukjes aardbei), … Poepsimpel dus, maar lekker en pretty healthy! YAY!

Welke ijsjes maakten jullie al?

Over Eliza van Ergenstussenin.be

Eliza De Waele heeft drie grote passies: schrijven, interieur en de Belgische kust. Of nee vier, want sinds kort is ze mama geworden van Lucet. Voor vtwonen schrijft ze over woonschatten aan zee, want als local kent ze de leukste plekjes en vindt ze de mooiste schelpjes om haar huis te decoreren. Sinds maart 2012 vind je haar ook op haar eigen blog Ergenstussenin, waar ze alles deelt over interieur, styling en de renovatie van haar huis.

nog meer: bloggers