kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Unieke posters voor de kinderkamer

Dit jaar willen we de kinderkamers van onze dochters opfrissen. Een nieuw en groter bed, een kleurtje op de muur, nieuwe vloer en om het af te maken een mooie poster aan de muur! Al speurend op Pinterest kwam ik de posters van Mrs. Mighetto tegen. Wauw!Elske Mrs Mighetto 1Elske Mrs Mighetto 5Elske Mrs Mighetto 4Elske Mrs Mighetto 3Elske Mrs Mighetto 2

Magische posters

De posters van Mrs. Mighetto hebben een magische uitstraling. In de nieuwste collectie ‘Les Petites’ spelen 4 personages de hoofdrol, miss Vivienne, miss Lola, mr. Jack en mr. Francis, met ieder hun eigen verhaal. Prachtige illustraties én uniek, want ook deze collectie van Mrs Mighetto is limited! De posters van Mrs. Mighetto zijn, samen met nog een heleboel andere mooie prints, posters en kaarten, verkrijgbaar in de shop van Petite Louise.

1-elske_profielfotoElske droomde er al jaren van om haar eigen kaarten en posters te ontwerpen. Ze volgde een opleiding grafisch ontwerp, startte een blog en er ging een wereld voor haar open. Inmiddels heeft ze haar eigen posters en kaarten, te koop op haar blog elskeleenstra.nl. In haar blog op vtwonen deelt ze wekelijks haar inspiratiebronnen en liefde voor grafische vormgeving. Veel plezier!

nog meer: bloggers