WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Stylen met een poster

Een nieuwe poster uit de shop van vtwonen, een plantje, vaasje en een paar verse bloemen uit eigen tuin in een vaas: een fris gestyled hoekje in huis is zo gemaakt!
Elske stylen poster 02
Elske stylen poster 04

Borders met bloemen

De bloemen in onze tuin staan in volle bloei. Niet dat onze tuin een grote bloemenzee is hoor, want groene vingers heb ik niet. Maar de borders zijn gevuld met een paar fijne bloeiers. De paarse Verbena is één van mijn favorieten maar ook de Hortensia Annabelle, met die grote witte bloemen, vind ik prachtig. Ik plukte een paar van deze witte bollen om er ook in huis van te kunnen genieten en zette ze in de cactusvaas van Serax.

Fris hoekje in huis

Het oude kastje van mijn Pake en Beppe staat in de woonkamer naast de bruin leren bank en leent zich goed om een nieuw hoekje te maken. De oude vintage radio die op het kastje stond haalde ik even weg, stofte de boel eens goed af en ik zette er een ingelijste poster neer in één van mijn favoriete kleuren: roze!

De poster is van ‘I love my type’. In de shop van vtwonen vind je nog veel meer posters en kaarten van dit merk. Combineer de poster met een paar spullen die jij mooi vindt, dan past het altijd bij elkaar. Pluk om het af te maken een paar verse bloemen uit de tuin (of fiets even naar de bloemist) en klaar is je frisse hoekje in huis.

Elske

1-elske_profielfotoElske droomde er al jaren van om haar eigen kaarten en posters te ontwerpen. Ze volgde een opleiding grafisch ontwerp, startte een blog en er ging een wereld voor haar open. Inmiddels heeft ze haar eigen posters en kaarten, te koop op haar blog elskeleenstra.nl.In haar blog op vtwonen deelt ze wekelijks haar inspiratiebronnen en liefde voor grafische vormgeving. Veel plezier!

Bron: Tekst & Fotografie Elske Leenstra

nog meer: bloggers