WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Stylen met ansichtkaarten

Inmiddels heb ik er een heleboel: ansichtkaarten. Uit mijn eigen collectie, maar ook een stapel andere leuke. Om op te sturen voor een verjaardag, een memorabele gebeurtenis of een hart onder de riem. Maar sommige kaarten zijn te mooi om meteen te beschrijven en in de brievenbus te gooien.
Elske werkkamer lijstenElske werkkamer draadrekElske werkkamer ansichtkaartenElske werkkamer postersElske stylen met ansichtkaarten

Opruimen onder druk

Vorige week ruimde ik onze werkkamer eens flink op. Dat was hoognodig, want er kwam een fotograaf op bezoek en dus had ik een goede stok achter de deur om de boel eens uit te mesten. (Ik ruim als de beste op als er bezoek komt, herkenbaar?) En het was meteen ook het goede moment om het mooie metalen memobord aan de muur te hangen. Toen alle zooi aan kant was, was het tijd voor het leukste gedeelte van het opruimen: de finishing touch!

De mooiste kaarten

Ik haalde een stapel kaarten uit de la en selecteerde de mooiste exemplaren om het memobord te versieren. Onder andere de kaarten van Petite Louise, Mevrouw Knot, Nina in vorm en een aantal kaarten van mijn eigen hand. Ook voegde ik nog een paar persoonlijke items toe, zoals een zelfportretje, een houten tegeltje van Karakterprints, foto’s en mijn maandelijkse printable kalender.

Helaas vergat ik de hippe knijpertjes te bestellen, die zo leuk bij het memobord passen. Maar in de bijkeuken vond ik mijn trouwe, houten knijpers. Die doen ook prima dienst en stiekem vind ik het zo nog leuker staan ook. Met nog een paar mooie prints in de lijsten op de grond en aan de muur is het een kamer vol inspiratie geworden. Mijn hoekje in de werkkamer is weer als nieuw.

Elske

1-elske_profielfotoElske droomde er al jaren van om haar eigen kaarten en posters te ontwerpen. Ze volgde een opleiding grafisch ontwerp, startte een blog en er ging een wereld voor haar open. Inmiddels heeft ze haar eigen posters en kaarten, te koop op haar blog elskeleenstra.nl. In haar blog op vtwonen deelt ze wekelijks haar inspiratiebronnen en liefde voor grafische vormgeving. Veel plezier!

Bron: Tekst & Fotografie Elske Leenstra

nog meer: bloggers