WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Spread the love met stationery van Handwritten

‘Once you stop rushing through life, you’ll be amazed how much more life you have time for.’ Ik kreeg een notitieboekje in handen van Handwritten en er zat een kaartje in met deze tekst. Mooi, dacht ik, en heel erg waar wat mij betreft. Ik werd nieuwsgierig en zocht de website op van Handwritten.Stationery HandwrittenStationery Handwritten spread some lovely wordsStationery HandwrittenStationery Handwritten kaarten

Slow products

Handwritten is het label van Kitty, die na een persoonlijke ontdekkingsreis erachter kwam dat ze blij wordt van ‘niet zo snel, van vertragen en van NU, van persoonlijk en in verbinding, van de liefde en de natuur, van m’n hart volgen en van betekenis zijn, van dromen en van avontuur…’ Vanuit daar ontstonden haar producten van Handwritten: slow products for a meaningful life.

Spread the love

De shop is gevuld met verschillende producten. Producten die mooier en waardevoller worden naarmate jij ze meer gebruikt. Een mooie sweater, een ‘happy jar’ om al je ideeën, wensen of geluksmomentjes op te schrijven en in te bewaren. Of het mooie ‘my little treasure book’ en de kaartjes die ik erg leuk vind: de twincards. Een kaart om te versturen, te delen en weer door te sturen. De kaart bestaat uit twee delen: een deel om te bewaren en de andere helft om door te sturen. Spread the love!

You make it count

En het allermooiste van Handwritten vind ik de missie van Kitty om de wereld een beetje mooier te maken. Want met de aankoop van producten van Handwritten steun je kinderen van de Arise Community School in Tanzania: van een deel van de opbrengsten worden pennen en schriften gekocht waarmee de kinderen daar naar school kunnen gaan. Handwritten is niet alleen mooi voor jezelf, om cadeau te geven, maar ook steun je nog eens een goed doel. Dat geeft een dubbel goed gevoel!

Je leest alles over de slow products van Handwritten op www.handwritten.nl.

Elske

1-elske_profielfotoElske droomde er al jaren van om haar eigen kaarten en posters te ontwerpen. Ze volgde een opleiding grafisch ontwerp, startte een blog en er ging een wereld voor haar open. Inmiddels heeft ze haar eigen posters en kaarten, te koop op haar blog elskeleenstra.nl.  In haar blog op vtwonen deelt ze wekelijks haar inspiratiebronnen en liefde voor grafische vormgeving. Veel plezier!

Bron: Tekst & fotografie Elske Leenstra

nog meer: bloggers