WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Printable poster in de keuken

Soms is alles wat je nodig hebt voor een nieuwe poster: een printer en een avondje speuren op Pinterest. Je vindt op het web veel te gekke posters die je (legaal) mag printen voor thuis, echte free printables dus. Ik zocht deze keer een poster voor in de keuken.posters

Printable poster parade

De poster plak je met tape op de wand, je lijst hem in of je gebruikt een handig klembord. Zo kun je snel weer eens van poster wisselen! Op Pinterest zijn heel veel leuke posters te vinden, in zwart-wit of kleur (een kleurenprinter is dan wel handig!). En heb je geen printer? Zet de poster op een usb-stick en ga er mee naar de plaatselijke copyshop.

De printable posters op de foto vond ik via Pinterest.

1-elske_profielfotoElske droomde er al jaren van om haar eigen kaarten en posters te ontwerpen. Ze volgde een opleiding grafisch ontwerp, startte een blog en er ging een wereld voor haar open. Inmiddels heeft ze haar eigen posters en kaarten, te koop op haar blog elskeleenstra.nl. In haar blog op vtwonen deelt ze wekelijks haar inspiratiebronnen en liefde voor grafische vormgeving. Veel plezier!

nog meer: bloggers