WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Posters op tafel

Vandaag is een druilerige dag. Veel regen met af en toe een paar zonnestralen. Echt herfst! De lampen in huis branden vaker, de kaarsen gaan weer aan en het is hoogtijd om de posters uit het vtwonen posterboek een plekje te geven. Maar dit keer niet aan de muur!elske vtwonen posterboekelske tafelziel posterelske posters tafel roze bovenaanzichtelske posters tafel roze

Knutselen en knoeien

Ik heb twee dametjes in huis die graag knutselen en knoeien. En hoewel er in ons huis zeker geleefd mag worden en de keukentafel er niet alleen staat voor de sier, gebruik ik toch met regelmaat een tafelzeil. Tijdens het eten, als er geverfd wordt, de klei weer eens uit de kast komt… Vaak verdwijnt onze mooie eikenhouten tafel onder het ‘zwilkje’.

Tafelziel

Tijd voor een oplossing. Ik bestelde een stuk ‘Tafelziel’: een transparant tafelzeil van 100% recyclebaar pvc, 2 mm dik en precies op maat van onze tafel. Handig, zo is de tafel beschermd en toch in het zicht. Na het eten een doekje erover en geen gedoe meer met tafelkleden of placemats. Mooi en ook praktisch, ideaal!

Wat ik nog het leukste vindt van Tafelziel: je legt er van alles onder. Van kindertekeningen, bijzondere foto’s, leuke post of lieve briefjes die je even een ere plekje wilt geven. Ook zijn er bij Tafelziel diverse decoraties te bestellen die je helpen je tafel tot een persoonlijke tentoonstelling te maken.

vtwonen posterboek

Maar terug naar het posterboek van vtwonen. Heb je deze speciale uitgave al gezien? Maar liefst 48 happy pages uit het vtwonen magazine. In kleur, zwart-wit, met tekst of illustraties en gedrukt op dik, mat papier. Je maakt er je eigen posterwandje van óf je legt ze net zoals ik deed onder het stuk Tafelziel. Tijdens het eten, de koffie of de knutselronde: wij bewonderen de posters elke dag op tafel.

Je bestelt het vtwonen posterboek hier en meer info over Tafelziel vind je op tafelziel.nl.

Elske

1-elske_profielfotoElske droomde er al jaren van om haar eigen kaarten en posters te ontwerpen. Ze volgde een opleiding grafisch ontwerp, startte een blog en er ging een wereld voor haar open. Inmiddels heeft ze haar eigen posters en kaarten, te koop op haar blog elskeleenstra.nl. In haar blog op vtwonen deelt ze wekelijks haar inspiratiebronnen en liefde voor grafische vormgeving. Veel plezier!

Bron: Tekst & Fotografie Elske Leenstra

nog meer: bloggers