WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Posters en kaarten

Zoek je iets moois voor aan de wand, dan kun je tegenwoordig kiezen uit een aanbod van duizenden verschillende posters en prints. Een te gek grafisch design, een lieve illustratie, een prachtige foto of een ontwerp met een inspirerende quote.  Mooi voor in de woonkamer, de keuken of de kinderkamer. Voor elk plekje in huis kun je een mooi item vinden die de ruimte een finishing touch geven. 

vtwonen posters v

vtwonen posters 2 v

vtwonen posters 4 v

Dit is wat ik ga doen!

Al tijden heb ik een zwak voor mooie posters en grafische prints. Ik raak erdoor geïnspireerd én ik vind het een aanwinst voor aan de muur. Mijn favoriete stijl? Ik hou ervan als een print of mooie poster me even stil laat staan voor een blik van bewondering, me even tot nadenken aanzet of laat glimlachen.

Ik droomde al een tijd van het zelf creëren van mooie items. Een poster, mooie kaarten of misschien andere mooie stationery-items? Op een dag besloot ik: ik wil dit en dit is wat ik ga doen! Ik ging aan de slag en maakte een serie ontwerpen. Een selectie liet ik drukken op het allermooiste papier en sindsdien zijn ze te koop: mijn eigen posters en kaarten.

De komende weken deel ik hier mijn inspiratie voor de mooiste posters en prints, trends, DIY en meer.

1-elske_profielfotoElske droomde er al jaren van om haar eigen kaarten en posters te ontwerpen. Ze volgde een opleiding grafisch ontwerp, startte een blog en er ging een wereld voor haar open. Inmiddels heeft ze haar eigen posters en kaarten, te koop op haar blog elskeleenstra.nl. In haar blog op vtwonen deelt ze wekelijks haar inspiratiebronnen en liefde voor grafische vormgeving. Veel plezier!

nog meer: bloggers