WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Uniek kraamcadeau: poster van MrStarskyAmsterdam

Het is heerlijk om een pasgeboren kindje te verwennen met cadeaus. Een prachtig setje kleertjes, een mooi ingepakt speeltje of juist een praktisch cadeautje. Een uniek en persoonlijk cadeau geven aan een lieve baby en de kersverse ouders is natuurlijk het allerleukst. Zoals deze geboorteposter van MrStarskyAmsterdam.

Poster MrStarskyAmsterdam

Uniek

Toen ik deze poster van MrStarkyAmsterdam zag, was ik verkocht. Met de posters van MrStarskyAmsterdam vereeuwig je de unieke stand van de sterren bij geboorte. De sterrenhemel is altijd anders. Afhankelijk van waar je op de aarde bent en hoe laat je omhoog kijkt, zie je altijd iets anders. Dat maakt de sterrenhemel horend bij een geboorte, ook zo uniek en speciaal.

Fijne illustraties

Naast de sterrenhemel zelf staan er de poster ook 5 illustraties van sterrenbeelden, die op het moment van de geboorte ook echt aan de hemel stonden. Bijvoorbeeld het sterrenbeeld Kleine Beer is ook onder de hemel te vinden in de vorm van een getekende beer. Je kunt kiezen tussen 2 versies van de poster: één geïllustreerd door Studio Kars+Boom of de versie getekend door Marta Abad Blay. Ik koos voor deze laatste en bestelde de poster in het grootste van de drie beschikbare formaten.

“For the love of creativity and curiosity”

Dat is wat Liesbeth en Fennechien, de twee meiden achter MrStarskyAmsterdam, drijft. Hoe mooi is het als je een kind kunt laten kijken naar al het moois om je heen én boven je? Want dat is het: de sterrenhemel is op elke plek en op ieder tijdstip uniek. De inspiratiebron voor de posters in hun collectie. Als je een uniek cadeau zoekt voor een kersvers baby’tje, dan is deze geboorteposter van MrStarskyAmsterdam wat mij betreft een heel goede tip!

De geboorteposters en info over MrStarskyAmsterdam vind je via www.mrstarskyamsterdam.com.

Elske

Elske droomde er al jaren van om haar eigen kaarten en posters te ontwerpen. Ze volgde een opleiding grafisch ontwerp, startte een blog en er ging een wereld voor haar open. Inmiddels heeft ze haar eigen posters en kaarten, te koop op haar blog elskeleenstra.nl. In haar blog op vtwonen deelt ze wekelijks haar inspiratiebronnen en liefde voor grafische vormgeving. Veel plezier!

Bron: Tekst & fotografie Elske Leenstra

nog meer: bloggers