WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Houten poster aan de muur

Nu het voorjaar langzaam in zicht komt krijg ik zin om in huis aan de slag te gaan. Het hoeft niet perse een groot project te zijn: met een nieuwe poster aan de muur krijgt een hoekje in de woonkamer weer een subtiele opfrisser. Ik vond in de shop van vtwonen deze prachtige print van Timbergram. Niet gedrukt op papier deze keer, maar op stoer hout!Houten posterHouten poster

Panda

Ik gaf deze unieke poster nu een plekje in de woonkamer maar ik sluit niet uit dat deze mooie panda later verhuist naar één van de kinderkamers. Dochter Jelka was onder de indruk van deze mooie en lieve illustratie geprint op hout. En ik geef haar groot gelijk!

Duurzaam & milieuvriendelijk

De poster en ook de andere producten van Timbergram zijn duurzaam en milieuvriendelijk: voor elke tien houten posters of kaarten die worden verkocht plant Timbergram in samenwerking met Tree Aid een boom, zodat we de bossen intact houden. Dat geeft een extra goed gevoel als je deze poster koopt voor jezelf of cadeau geeft!

1-elske_profielfotoElske droomde er al jaren van om haar eigen kaarten en posters te ontwerpen. Ze volgde een opleiding grafisch ontwerp, startte een blog en er ging een wereld voor haar open. Inmiddels heeft ze haar eigen posters en kaarten, te koop op haar blog elskeleenstra.nl. In haar blog op vtwonen deelt ze wekelijks haar inspiratiebronnen en liefde voor grafische vormgeving. Veel plezier!

nog meer: bloggers