vtwonen

Handgemaakte kussens van How About Frankie

Op social media vind ik het altijd heerlijk om rond te struinen, op zoek naar mooie beelden en inspiratie. Pinterest is goed voor uren tijdverdrijf maar ook scroll ik minstens zo graag door de foto’s op Instagram. Fijne interieurs in allerlei stijlen, persoonlijke foto’s, natuurpracht… er komt zoveel moois voorbij. Op Instagram kwam ik ook het account tegen van How about Frankie: een klein Nederlands label dat handgemaakte, funky kussens verkoopt.

How about Frankie

How about Frankie

How about Frankie

Creative soul Mirelle, het gezicht How about Frankie, maakt alle kussens zelf. Een heftige tijd na de diagnose borstkanker deed Mirelle het roer omgooien: het leven is te kort om niet je hart te volgen! Ze verkocht haar bedrijf en startte How about Frankie. Haar eigen merk waarmee ze haar liefde voor interieur omzet in creatieve daden. Een mooi verhaal van een stoere vrouw! Dat vind ik gaaf en bewonderswaardig en het maakt het mooie kussen dat nu bij ons op de bank ligt net even specialer.

Ik koos een kussen uit de shop van How about Frankie, de Mellow Yellow. In de shop vind je nog meer kussens in mooie kleuren en de grafische, geometrische vormgeving vind ik te gek. Allemaal met die kenmerkende 80’s look en gemaakt van 100% wolvilt. Zit je ideale kleurencombinatie er niet bij, dan is het ook mogelijk om een kussen op maat te laten maken.

De shop van Mirelle, How about Frankie, vind je hier: http://www.howaboutfrankie.nl/ en je volgt haar op Instagram hier: @howaboutfrankie. Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra. Leuk als je me volgt en jouw inspiratie met me deelt!

1-elske_profielfotoElske droomde er al jaren van om haar eigen kaarten en posters te ontwerpen. Ze volgde een opleiding grafisch ontwerp, startte een blog en er ging een wereld voor haar open. Inmiddels heeft ze haar eigen posters en kaarten, te koop op haar blog elskeleenstra.nl  én nu ook in onze shop.  In haar blog op vtwonen deelt ze wekelijks haar inspiratiebronnen en liefde voor grafische vormgeving. Veel plezier!

Bron fotografie en tekst: Elske Leenstra

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties