WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Elskes favoriete wooncadeaus voor kerst

December is in volle gang. Sinterklaas heeft het pand verlaten en de kerstboom staat ondertussen al in het schuurtje te acclimatiseren voordat ze mag verhuizen naar de woonkamer. Tussen de feestdagen door staat de agenda vol met werk, sport, school, feestjes en kerstmarkten, -vieringen en borrels. December is altijd een drukke, maar zo’n gezellige tijd van het jaar! Maar ik heb besloten, ik laat me dit jaar niet gek maken en ga voor een relaxte afsluiting van 2017.

Goede voornemens

Alleen het voornemen om het rustig aan te doen maakt me al een stuk relaxter. Ik hoef niet per se een uitgebreide adventskalender of de allergrootste boom. Vier kaarsen waarmee we de dagen tot kerst aftellen zijn ook mooi en de kerstboom laat ik dit jaar optuigen door onze dochters. Ik ga een mooie kerstster voor het raam hangen, maak een selectie van de kerstversiering en laat de rest op zolder.

Kaarslicht en glühwein

Sinds de donkere dagen hun intrede hebben gedaan, branden we hier erg veel kaarsen en dat zijn voor mij toch wel de ultieme sfeermakers. Een kaars aansteken is voor de kinderen al magisch en het licht is betoverend en sfeervol. In een kamer gevuld met kaarslicht kruipen we met een mok hete thee, warme choco of (mijn decemberfavoriet) glühwein onder een dekentje in het hoekje van de bank en kijken we foute kerstfilms. Heerlijk! Mijn wensen zijn niet zo groot deze decembermaand.

Ultieme kerstcadeaus

In de shop van vtwonen zocht ik de ultieme kerstcadeaus uit die passen bij mijn ‘hygge’ decembersfeer: een set voor gezellige winteravonden.

Ik wens je een heel relaxte en gezellige decembermaand toe!
Elske

Shopping favoriete kerstcadeaus ElskePlaid van Malagoon, muurornament van HKliving, kussenhoes van La Cerise Sur La Gâteau, kandelaar van House Doctor.

Elske

1-elske_profielfotoElske droomde er al jaren van om haar eigen kaarten en posters te ontwerpen. Ze volgde een opleiding grafisch ontwerp, startte een blog en er ging een wereld voor haar open. Inmiddels heeft ze haar eigen posters en kaarten, te koop op haar blog elskeleenstra.nl. In haar blog op vtwonen deelt ze haar momenten klein woongeluk. Veel plezier!

Bron: Tekst & fotografie Elske Leenstra

nog meer: bloggers