WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Borden aan de wand van Ninainvorm

Ik ben fan van bordjes aan de wand. Ik hou van de eenvoud, de ronde vorm en de grafische afbeeldingen of juist simpele vormgeving op het keramiek. Bij de eettafel hangen een aantal borden aan de wand, en ook in het hoekje bij de kast hangen er een paar. Binnenkort wil ik het ‘bordenwandje’ bij de eettafel uitbreiden met een aantal speciale exemplaren en ik vond alvast een prachtbord in de shop van Ninainvorm.Borden aan de wand van NinainvormBorden aan de wand van NinainvormBorden aan de wand van Ninainvorm

Handbedrukt servies

Nina van Goor verkoopt in haar Etsy-shop Ninainvorm handbe(zeef-)drukt servies, posters, ansichtkaarten en prints. Taartschalen, kleine en grote borden of een mooie ouderwetse theepot: Nina bedrukt ze in haar kenmerkende stijl en ik hou ervan. Kleurrijk, herkenbaar en simpele vormen. Je kunt de producten dagelijks gebruiken of, zoals ik deed, ze ophangen aan de muur of voor de sier neerzetten.

Kleurrijk

In dezelfde kenmerkende stijl maakt Nina ook kaarten en posters. Net zo kleurrijk als haar keramiekproducten. Een poster uit de shop van Ninainvorm bewaar ik voor een van de kinderkamers en mijn ‘wandbordencollectie’ is uitgebreid met het prachtige bordje met de zwaan. Het minibordje met de zeemeermin komt ook uit de Etsy-shop van Nina en maakte al deel uit van de verzameling.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de collectie van Ninainvorm? Kijk dan eens in haar Etsy-shop of volg haar op Instagram.

Elske

1-elske_profielfotoElske droomde er al jaren van om haar eigen kaarten en posters te ontwerpen. Ze volgde een opleiding grafisch ontwerp, startte een blog en er ging een wereld voor haar open. Inmiddels heeft ze haar eigen posters en kaarten, te koop op haar blog elskeleenstra.nl. In haar blog op vtwonen deelt ze wekelijks haar inspiratiebronnen en liefde voor grafische vormgeving. Veel plezier!

Bron: Tekst & fotografie Elske Leenstra

nog meer: bloggers